Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekamo novu epizodu urnebesne Komedije Fadilovi i Fikretovi propeleri
Citao sam na Depo portalu da su instalacije za kisik na podhrastovima uzas pa se sjetim izjava pojedinih persona o ustedama na zdravstvu, fuj bagro
nastavlja se bombardovati javnost sa respiratorima.Jbg izbori su
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretnem fikreta malinu maloprije.mercedes,slovenske table.na faci mu se vidi da je to sve rijeseno.neizgleda nasikiran.al nimalo.nestigoh uslikat.
Treba ih lupiti par puta sa strane. Tako i ja televiziju lupam kada se pojavi riža. Uvijek proradi.
Neovlasteni serviser instalira uredjaje cime skidaju odgovornost sa Srebrene maline. Mafija!
Ovaj gori od Solaka. Radi kako mu Fadil I Sebija kažu da zataska slučaj.
Ciji je ovaj v. D.
Objavljeno na drugim portalima da ni na kcus u uz silne dove stranke respiratori nisu uspjeli proraditi
"Davno nekada,u nekom zabačenom selu, mještani u polju pronašli čizmu "rudarku".Donijeli istu u selo i svi se skupili ne znajući šta je to,jer nikada do tada nisu vidjeli ništa slično.Pozovu najstarijeg mještana kojeg su ujedno smatrali i mudrim,pa ga upitaše šta bi to moglo biti.Starac se duboko zamislio gledajući čizmu,i onda reče:"Mislim da je ovo futrola za trnokop".E tako će na kraju biti i za ove aparate,samo da Bog da da nikome ne zatrebaju.
Ama sta cete gledati zar nije ustanovljeno da su to samo transportni respiratori, koji uopste nemaju funkciju pravog respiratora koji pomaze COVID bolesnicima.
Sve dok je NEIZVJESNO, onaj Fahrudin Solak prima punu PLAĆU !!! E to ti je DRŽAVA po mjeri SDA !!! Neda ona SVOG ASIMA !!!
Vi to stvarno ovo smeće stavljate u upotrebu. Da Bog da, pa da prvo vi i vaše porodice budete pacijenti i korisnici ovog otpada.
Alanfordovska država
Jedno je kad SDAovci kradu, hajde na to se i naviklo, ljudi vise i sute, svejedno im vise nazalost. Ali je drugo kad kradu, i rezulat toga su ove igrackice neispravne, koje ljudima bukvalno zivot mogu uzeti. Sram vas bilo bagro SDAovska!
Sta ce biti Sve bacaj u smece To je zlo
bas me zanima koja ce to budala pristat da ga prikace na ovaj karburator
Koga spoje na ove respiratore i preživi nek trči u Lutriju BiH i kupi Bingo.
Bakire je li te imalo stid?
Ja, i?