Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj Hubijar još na slobodi??? What the F..... EVO MOLIMO NOVINARE DA OBAVE INTERVJU SA GLAVNOM TUŽITELJICOM KANTONA SARAJEVO O OVOM PITANJU !!!! Dajte nam informaciju šta je problem, što tip još nije uhapšen????
Još nije uhapšen tip. Ne mogu čudom da se načudim?!? Mind blown!
1 za 250.000 KM ili 3 za 250.000 KM sto smo toliko sitnicavi. Pa mora i Hubijar nekako da se peko noci obogati, da mu se kolege iz SDA nebi smijale da je nesposoban. SDA skola!
Bravo Muzure !!!
Pa Hubijar je poznat i policiji! Neznamo šta se do sada čekalo? Valjda da Muzur ponovo dođe i onda slijedi krivično gonjenje te ekipe!
16 700 KM kvadrat, tolko je kvadrat na Menhetnu
Pa za te pare su mogli aktivirati vulkan na Trebeviću da dolaze turisti iz cijelog svijeta.
Hubijar je samo ispao naivan u ovoj prici, ovaj novi-stari je kriv. Hubijar jadnik je samo morao da ispostuje procedure. Pravda za Hubijara i sto prije ga vratiti na celo turisticke zajednice jer on je taj pravi. Ako ipak ne bude vracen na staro radno mjesto molim SDA da mu nadje po mogucnosti nesto ozbiljnije gdje se vrte milioni, ipak je nepravedno izgubio posao
VI - PREKOMJERNO OŠTEĆENJE Očigledna nesrazmjera uzajamnih davanja Član 139
Moraju i SDAovci od nečeg zivit
Wando - ne zaboravi i HNS-ovce!
ma j...te se više, i ti i on...
Ovaj kiosk, umjesto da bude pult za turiste, može odmah postat turistička atrakcija, kao najskuplji drveni kiosk u povijesti - 290 000 KM. Eto odmah jedne ideje nezavisnom bloku
sad samo zamislite koliko je ovakvih tendera proslo i koliko se para uzelo. koliko je para opstina, grad, kanton, drzava izdvojila za ovakve i slicne tendere, a sve su to pare od naseg poreza.
Strucnjaci za turizam,... zalost i tuga.
Obojica smrde i obraza nemaju. Porucujem im da se stide.
Gleadam danas FUP hapsi akcija cuda za 5 000KM neka i treba , al se zaptam sta onda rade kantonalci ako FUP za 5 000KM hapsi ? pa vidim policija dijeli letke za djeparose i to treba , nula tolerancije prema lopovima i onda vidis ovaj kiosk gdje je brat bratu jedno 220 000KM frajer odradio
i niko nista vec danima , nit se oglasava nit ista, ovi se prepucaju prko novina al tuzilastvo i policija niko nista
Čujte ''drugovi i drugarice'' : ovo ne treba isključiti iz partije nego ''uhapsiti, prosesuirati, sankcionirati'' pa neka i dalje prave Info centre.
prvi krao a drugi samo nastavio joooo....he he