Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Univerzalno na aparatima
kako ove telefonije i pik radnje citav zivot bez fiskalnog nude telefone po 20% nizoj cijeni i nikad im niko nije pokucao na vrata
@scotland To je sasvim isprsvno gledanje situacije. Medjutim mene isto zanima kako to da su kod nas ti uredjaji najskuplji na svijetu u "regularnoj" prodaji i preko telecoma? Tehnika znacajno skupje nego u drugim zemljama. Gledam bezicne slusalice 120KM a iste na amazonu 35e pa KAKO?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto ce se djeca carinaša obradovati
jedino drogu kad oduzmu ne daju je svojoj djeci...nego je prodaju dileru iz stranacke udba...
Privremeno oduzeto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj privremeno... To ono ako imaju ovi koga nazvati vratiće im se telefoni a ako nemaju onda će ih oni između sebe raskusurat.
sanel xpiria t68 pozivi poruke sms mms gps bps sbs qps
zna se cija je roba Mobis Banjaluka
skuplja kopija nego orginal
Dobar ulov ,nema sta
Pa hoce li neko poceti uvoziti vakcine u BiH makar i švercom?
uuuuu... kakav plijen
Banana država!! Gdje se još mora plaćati carina, pa mi smo zadnja rupa svijeta -.-'
Carinici sa novim telefonima(foto, videjo)
E ovako skoro svi ovi mobile shopovi nabavljaju mobitele, na crno, ne placaju carinu, ne placaju porez. Siva ekonomija cvate, stoga metite lopovska govhna cim prije.
B. O. Š. NJ. O
Ma ja bice uzmite sebi 2 idemo dalje
sta ih je proslo da ne znate, niste ni svjesni...
Tijana Hajfon i Mimi Oro na aparatima.
vidi nam pravne drzave sto sve postuje kako treba