Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiku u bio bliži neko iz kruga i profesija Pabla Escobara. To mu dođe kao kolega.
Ovaj za nas nece biti nesto puno bolji od bilo koga drugog. Oni se na zalost drze svoje mantre o dva entiteta i to je to. Ali ce vjerovatno skinuti traktoristu i poslati ga u penziju. Ili mozda u zatvor.
@ChetnickiStih @SaDrineSelam,@lale gator,@ bosman345 @NijeNije, @VUKturskiVAZAL @RealnoBre,@Bulevar @Liverpool1627734613 @Osoba N. N. @ArtiljerijaBosanska @NarodiPravdaOfficial @BolaBolao, @OnlineVjezba, @SPUNK, @RattkoMladic, @JoohnyG @Slaninnica ,@Kikseru, @MostarskiRambo, @SrbosjekURS @RajaSaKaldrme, @takomako, @BosnianLilium, @GradjanskaBosna, @EuropskaBosna, @NeumHrvat, @HrvatMusliman, @SnagaNaroda, @Automatic, @Diplomatic @Analiza2021 @CitamouA4……..Servine pokatoliceni, providan si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Escobar pravo prezime za upravljanje odnosima na balkanu.
Ma ništa dobrog za BiH i Bošnjake... I oni bivsi dolazio, pričao obećavao i ništa dobrog donio nije..
uh ja mislio Pablo, pa ce pocet likvidacije …
Neka ukloni Dodiga i Bakira i onu seljačinu Čovića sto ima svoj grb. I bit ce mo mu zahvalni .
U Evropi se ne pita više Amerika nego Njemačka, Rusija i Kina. Zašto se ne zapitate kako Ameri (i pored prijetnji) ne spriječiše Sjeverni tok (ruski gas Nemačkoj). Ovo sa Schmidom je samo igra. Da se pokaže da ovakva BiH nije moguća. A onda na scenu stupa raspad. Planiran 1971 god kao i raspad Yu. Budiomo realni, OKO
E ovaj ce nas pogurati sa robom ako ništa drugo
Dodiku će sad i ovaj biti nelegalan?
Sudeći po prezimenu biće na domaćem terenu :-)
Ja mislio Pablo Eskobar
Jesul rođaci Pablo i ovaj? Znal se šta?
Patron samo nam on još fali
SVI SU ONI POZNAVAOCI PRILIKA 😂😂😂,A NIKAKE KORISTI OD NJIH
Imamo mi dovoljno Escobara u Bosni
😂😂😂 sve bolji od boljeg, a kad je to dodik bio ,,dasak svjezeg vjetra,, Nesto sam ocito propustio 😳
Ovaj za nas nece biti nesto puno bolji od bilo koga drugog. Oni se na zalost drze svoje mantre o dva entiteta i to je to. Ali ce vjerovatno skinuti traktoristu i poslati ga u penziju. Ili mozda u zatvor.