Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Romeo koji je bjezao sa Julijom na anam onu stranu
Zbog toga ste ih ubili?
Romeo I Julija koji su dezertirali i bježali na stranu agresora. I koji su sahranjeni na vojnickog groblju VRS uz pune pocasti od strane zločinačkog POPA ŽUĆE.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim žao mi je ljudi, ali sramota je da se ovaj slucaj cesto spominje, a da skoro niko nikada ne spomene porodicu Balvanović sa Grbavice, koju je monstrum Veselin Vlahovic Batko ubio, zajedno sa druga dva monstruma, Sašom Baričanonom i Zoranom Dragicevicem Krompirom. Bili su divna, čestita i poštena porodica, koja mrava ne bi zgazila, zaslužuju barem da se spomenu svakog 13. jula, kada je godišnjica njihovog ubistva.
Da žalost bude veća, taj Baričanin se šeta Sarajevom ko da ga je oslobađao.
Bjazali od Armije BiH pravu cetnicima na Grbavici gdje se botio Boskov brat!! Ovo je jos jedna obmana Bosnjaka!
Da su prešli tamo,sigurno bi dali intervju Risti Djogi,da su pobjegli od islamskih fundamentalista.
Srpski agresori su ih maknuli , batko i kompanija sa grbavice .
Deseta brdska brigada i njen komadat,su bili beskrupulozni,i jako osjetljivi na izbjegavanje vojne obaveze.Bosko je to trebo da zna.
Dezerter i dezerterka,koji u mrkloj noći vrsljaju po prvoj liniji fronta.
Prva slika ima na internetu pored njih dvije crne torbe, kaze pune para bile, sve naredne slike oni leze danima ali nema torbi! Veze ovo nema sa multi kulti ljubav
https://www.rtvbn.com/storage/news/cache/14-11-2015/res_344443_1.jpg
Bjezali iz svoga grada, od koga, gdje? Da bi ih na kraju cuveni tnikče pop žućo saranio
Vi,nargila mutavci,koji niste ni rodjedeni prije 92,sad ste puni osude za tastaturom! Bježali,od rata,i šta? Trebali su ostati,4 g pune, poginuti od granate na ulici i onda bi vam bilo po mjeri? Mrs bagro slinava. A ovome što ih je ubio, najmiliji dug platili.
Ne ser....te. Bosko je ubijen dok je pretrcavao na stranu svojih Srba da utekne iz Sarajeva. Činjenica je to kao što je i činjenica da snajperista nije znao da je srbin. Pitajte se sta je on tu radio pa onda opjevavajte
...znali su, znali. Gdje je torba koja je bila pored tijela na prvim fotografijama??? I šta se u istoj nalazilo??!!
Bošku i Admira su ubili pripadnici Ševa iz ARBIH.
Dok Zoran Cegar nije otkrio ko je ubio ovaj par vazio je slogan" Ubijeni od zlocinacke ruke". Kad se skontalo cija je bila zlocinacka ruka i slogan se mijenja u "sprijeceni u prikljucivanju agresoru".
....sve rečeno u dvije rečenice. Ovo ne znači da se ja, kao Srbin i pripadnik VRS, ne stidim onih koji su, ne u moje ime, ubijali nedužne ljude na drugoj ili trećoj strani, rušili bogomolje i itd. Ali mora se jasno i glasno progovoriti o svim zločinima i svih strana, da bismo mogli, bar pokušati, živjeti u istoj državi.
I to je tačno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudnih komentara, ako se sjetimo kakvi su biliu članci i komentari do otkrivanja kako je ovu mladost ubio Bošnjak.
Kakav monstrum moras biti da pucas u ljude koji bjeze , kako uopste taj i takvi likovi zaspu navece. Kako se uopste nadaju da ce nesto dobro zadesiti njega i njegovu porodicu. Kako se uopste mogu pogledati u ogledalo , normalan covjek nemoze ravnodusno ubiti psa ili bilo koju drugu zivotinju. FUJJJ HUMANS ARE TRASH
I kažu žensko dijete privrženo roditeljima. Odgajaš, školuješ i ono ode za onim tamo ko hoće da se pridruži paravojnim formacijama koji pucaju na njene roditelje, rodbinu, grad... Ta priča je .urac, da je Boško bježao od strahota rata. Ko je bježao vani, put je bio pista, Hrasnica, Igman, Tarčin, Jablanica....
Ovi koji glasaju za svercere brasna, ulja, i cigara bi da sude o necijem herojstvu. Ne boli njih to sto je Bosko sa Admirom pokusao da pobjegne, pobjegli su mnogi, nego ih boli to sto su Bosko, Srbin, i Admira, Bosnjakinja, bili zaljubljeni jedno u drugo, planirali zajednicki zivot, planirali porodicu.
Koliko je BOŠNJO glup i retardiran govori činjenica da čettnici ismijavaju, negiraju ubistvo 100 000 bošnjaka . Genocidne tločine Srebrenice,Prijedora,Zvornika,Foče,Bratunca,Bijeljine,Doboja,Višegrada,Brčkog... on idealizira pokušaj prebjega na četničku stranu i još to romantiziraju.Stid me je što pripadam ovako glupom čoporu.
Pa ti se vrati hrišćanstvu pa u Srbe il Hrvate