Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer su u Bratuncu napadnuti Bošnjaci, vrijeđani i prijećeno smrću. Vlasnik susjednog lokala do ašćinice, Srbin, tražio burek sa svinjetinom u ašćinici i vijeđao ženu sa maramom na glavi, tražio da je skine. Fašizam na djelu. Dio svakodnevice Bošnjaka povratnika na svoje.
Nažalost obostrano je, vjeruj mi. Izgleda da je situacija gora nego poslije rata.
Kako je krenulo, ukinuće vam igračkicu rs, jer ste se previše zaigrali.
Traži Dodik konstutivnost srba uNjemačkoj i uvođenje etničkog glasanja u Bundestagu.
Evo i mi sutra imamo sjednicu mjesne zajednice, samo mi nećemo da to uvijamo uloga mjesne zajednice i to mi ćemo odmah da tražimo odcjepljenje i nezavisnost haja...
krivo ste protumačili čini mi se, al' nejse...
Denis Šulić Dodikov Zeljko Komsic
Otcijepite se ahahahahaha ahahahahaha ahahahahahs
ide secesija uskoro, samo bošnjo još misli da je sve ovo zajeb**cija...
Pa to se i ceka. Sto prije to bolje.
Isto naziv diplomskog rada 😂
…paprike kila 5 maraka…nebi da su punjene…