Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sto su zaposleni ,zaposleni su nazalost u Njemačkoj
Kada vlast objavljuje FRIZIRANE statističke podatke !!! Zaposlenih sa penzionerima je oko 105.000 !!! Kanton ima 480.000 stanovnika !!! Na jednog zaposlenog (uključeni i penzioneri) dođe oko 4,6 uzdržavana stanovnika !!! To znači da na prosječnu plaću u FBiH dođe 5,6 stanovnika !!! KATASTROFA !!!
svuda u bih je manje nezaposlenih...u svakom gradu....samo je njemacka prosle godine izdala 40 000 viza...samo njemacka....
4000 otislo u njemacku da radi
Otvaraju se bašte kafića. Eto ekonomskog pokazatelja stope rasta zaposlenosti & likvidnosti
To se ljudi iselili iz BiH i ovi to pripisali svom uspjehu kao da su smanjili nezaposlenost. U sustini, vlast je protjerala iz BiH sve one koji nisu clanovi vladajuce politike i koji su na birou za zaposljavanje
Prilika za sve 330 KM, Javni radovi 330 KM, Prvo radno iskustvo 330 KM, Periodicno zaposljavanje 330 KM, to su sve programi i plate preko biroa koji izrabljuju narod da radi za ovaj novac i kazu nece omladina da radi..
Iz BIH u posljednje 3 godine strahovlade koalicije za vječnu vlast otišlo 150 000 najperspektivnijeg stanovništva, mnogi i sa slabo plaćenim poslom u BIH ( dvije muhe jednim udarcem) Prepostaviti je demografski da je otišlo 100 000 Bošnjaka i Hrvata , ostatak Srba. DAKLE BAKIR JE JEDINI IZVRŠIO OBEĆANJE ZAPOSLIO je 100 000, doduše u inostranstvu, al jel ikad obećo DA ĆE TO BITI U BIH, dakle sviju će vas pustiti vani neće biti nikakvi problema i plačanja za odlazak ! :))