Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno su pripadnici ove brigade danas u Njemačkoj u kojoj kopaju kanale da imaju djeci dati da jedu , a djeca Sehida isto rade vani jer nemogu dobiti posao u Kantonu iako su njihovi očevi taj isti kanton odbranili.Bitno je da se obilježava , a na slikama vidimo dezertere i one koji i neznaju sta je rat.Fino baš fino
Jasta su, svi na nekim prijevremenim penzijama.. a ponekad usput rade nesto na baustelama.. ove generacije vise ne rade..omladina seli.. greska je bila sto smo liberalizovali prelaske..a sad je kasno, sad nam trrbaju filipinci i roboti
Jebbo nasu omladinu..nema od njih nista..nama trebaju filipinci, pakistanci, indijci..ova sirotinja iz azije da ih upregnemo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ova cetvorica sa slike 1 nemaju zajedno posteno polozen jedan predmet na fakultetu. da nije babe tarika ni u peti razred nebi pustili.
Kad ih ovako vidim dvaput me neće zahebat. Jednom pao na priču lafo ABiH multinacionalna. Aha ali u k.
U vremenu kada Dodik prijeti spajanjem dva dijela tzv RS kod Brčkog i Čović ratom u južnom dijelu države i ovi su naravno radi toga tu.
Pievac propali, difovac koji ne zna izgovoriti naziv opstine, redzo... e jadni mi s nama.
Zamolio bi braću Bošnjake i Hrvate da spuste tenzije, evo čitam komentare gdje se Srbende predstsvljaju kao jedni i drugi te prave razdor izmedu nas i pripremaju teren za Ruse, velike su geopolitičke promjene pred nama a Srbi i Rusi nam ne zele dobro, zele da idu dve do Istre. Braco mi se mozemo dogovoriti i dogovorit cemo se i vjerovatno uvjek biti zajedno kroz stoljeća. Dodik se javno hvali kako nas je uspio zavaditi, jedan divlji vepar.
Pa dok smo mi vezali zastave u ratu a već prije toga 1990 god Tuđman i Milošević dogovorili podjelu BiH. Tako bi i sad bilo dogovarali bi za jednim stolom mir sa nama a za drugim stolom podjelu BiH sa Srbima. Nije tako davno bilo kad je Čović poručio čuvajte nam tzv rs kao Zenicu oka svoga.
A gdje vam je komandir?
Bez generala Fikre
Šaka jada 😂😂
Ovaj pola budzeta 2021. (ciraj nasih para, jer su nam ih odbili od placa ili PDV) prenese u 2022. a nije u mogucnosti obezbijediti prevoz za djecu iz Tibre do najblize osnovne skole...(nema skole, nema vrtica, nema prevoza...sve sami placamo...a on nek pare prenosi iz godine u godinu). Gadi mi se!
2021. nije se "snasao" na poziciji nacelnika. Evo 2022. pri kraju...on jos uvijek "uci". Uzivaj u ovom mandatu...drugi neces dobiti!
ko ti je kriv što uže stan u tom getu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoćemo li se više maknuti iz '95 majko mila. Pa ljudi živimo u 2022 godini. Kakve brigade. Ekonomija u rasulu ono obilježavaju nekakve brigade.
da ne bi brigada ne bi ni ovo malo ekonomije bilo
Što su bili kod popa u crkvi na Vrelu Bosne? 😂