Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kramar. To je jedini razlog ove "izgradnje".
Mogu napraviti i heliodrom, ja ako necu tamo da idem, dzaba mu...
Ili Star Line -Skenderagic 🤔
Iskljucna traka za osijek i blazuj postoji od kako postoji i ovaj put,samo par stotina metara nize. Ova traka se pravi iskljucivo radi kramara i nedavno otvorenog mercedes salona. Koga vi lazete.
Osmane , voli te tvoja Minela J
390 metara ? A mega projekta.... pa stvarno se gradi BIH.. pa ovo je nevjerovatno 😂😂😂 Znaci Njemci dolaze da rade u BIH.. ovo je dokaz da najprogresivniji vrijede 😂😂😂😂 jadovi Boziji 😂😂😂
Jedan kilometar ili dva, postoji već isključenje, korisnije bi bilo da ste napravili uključenje ka gradu, da se ne ide preko ilidže.
A da se prvo renovira sama "brza cesta" i rasvjeta na istoj?
Asvaltirajte trake stoko kad smo mogli bez te trake dosad moze i od sad svaki mjesec neki kvar imam u tockovim od vasih cesta.Iz lijeve kad treba u desnu da se prestrojis kao da sa 2 ivicnjaka silazis jbt.
Kad pijane seljačine iz Osjeka skrenu lijevo na tom vasem bespotrebnom isključenju biće dernek.
kad davno je ovo bilo planirano... očigledno je neko pogurao
Tamo kad uđeš izgubiš se odmah. Urbano planiranje ne nula već minus deset.
Ovo je sve presporo...
MA samo vi nastavite ima da vas zakopaju neće vas biti samo je pitanje dokle idete sa svim ovim.
Tolike pare se daju na beznacajne projekte u ovom momentu koji bi mogli sacekati koju godinu ali nemogu vlasnici objekata pored saobracajnice radi kojih se i gradi i trosi ,a ne radi obicnog naroda.Tako se radi po cjeloj BiH pa dokle ovako?
Ovo je iskljucna traka za naselje Osjek, planirana prije Kramara, nakon peripetija i mnogo probelma sa nekim vlasnicima auto salona koji se nalaze na navedenom potezu, stekli su se uslovi za izgradnju. Sa ovim ce najvise profitirati stanovnici Osjeka.
bravo treba što više graditi i razvijati se