Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve oci uprte u mrskog Svabu. Na sta smo spali tacno me stid.
Suverenitet i teritorijalni integritet BiH nije moguc bez drzavne imovine! Ako RS dobije drzavnu imovinu kako Schmidt planira, to je kraj drzave BiH.  Sprijecimo Schmidta da nam unisti drzavu, izadjimo na ulice
Sramota šta je sebi Bošnjak dozvolio
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da niste birali Željku Komšića da zastupa interese Hrvata protiv volje hrvatskog naroda - ništa od ovoga se ne bi desilo. Željko samo želi visoku plaću i privilegije briga njega za vas idioti.
Vjeruj mi nećeš imati priliku. Idete putem kojim su krenuli Srbi 90-ih, režete granu na koj sjedite. Sretno budale.
HDZ -UZP fašista na djelu jb ti mutter in Arsch
Huntigton je bio potpuno upravu najavljujući "Sudar civilizaciija". Najavio sudar zapadne katoličke i islamske, potom zapadne i konfučijanske, katoličke i pravoslavne civilizacije. Sad je bjelodano jasno da tzv PIC je ustvari izraz protestansko katoličke civilizacije i da idu na čišćenje evropskih autentičn. mirnih muslimana. Ono što nisu uspjeli 90-ih agresijom sada rade (bes)pravnim mehanizmima.
Švabčuga Smrt kažu "odblokirao FBiH", ne Šmitler je srušio Ustav FBiH, kako bi pogodovao krstaškim vrijednostima i od nacinalne hr. manjine načinio vladajuću većinu. Šmitler, a zapravo cijeli krstaški Zapad, uveli su u BiH najcrnju nacionalnu segregaciju - ono što više ne smiju pomisliti ni u Africi. Pogana Evropo pripremaj se za Putinove nuke! Odveć si truhla i pokvarena da bi se još šepurila.
Podjela po torovima pojacana. Sve smo dalje od građanske BiH. Cini mi se , a volila bih da grijesim, vrijeme ce pokazati.
Da nije zalosno bilo bi smijesno, 50,11% stanovnistva jedne drzave nema pravo glasa odnosno kad se kad se taj vecinski dio stanovnistva ne slaze sa formiranjem vlade reaguje odmah visoki prestavnik i ne daje prostora da se nade dogovor jer “15,43”% stanovnistva ima druge zelje, a ne misljenje.
Ne bude li preduzeo nešto u RSu, onda je sasvim jasno o čemu se radi!Tamo se pokušava Balkan destabilizirati, ne samo Bosna, a on se bavi isključivo FBiH.
Sta je s RS? Tamo su prava svih jednaka?
go home and take Sattler and Murphy with you
Imali ste silne godine da sami doneste izmjene Ustava i niste to uradili. Zato s punom prvom Schimdt treba da ih nametne.
Imali ste silne godine da sami doneste izmjene Ustava i niste to uradili. Zato s punom prvom Schimdt treba da ih nametne.
Proce 4 godine a dotad pamet u glavu i gledajte sta ovi rade.Pa kad dodju izbori opet za ove prevtanere glasajte koji suruju s covicem.
Boli EU i visokog neka stvar za BiH, bitno je papiri ovo malo resursa što je preostalo.
AKO IMA barem trunke ljudskosti u sebi ja mislim da će sad otići do WC-a i ispovračati se ,
I za minutu mi uzme sve kô banka Kad dođe mi na vrata, na-na, na-na-na
Ovo je bez vazeljin bilo.