Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže, nabavi kanadere. Kod nas bi bili kanaderi jednokratni, ko kamikaze.
ne bi kad u cijenu ulazi i trening. kod nas narod misli da vozač grasa moze voziti helikopter
Drago mi da ima vode u jezeru, vidi koje su suse i vrucina. Pozitiva brate. Desava se, niko nije stradao. Idemo dalje!
Podmetnula SDA
opet djenosid
Slika 4 i 14 :-) ostalo nista
slika br4 ako čitaš komentare na klixu Jel sve uredu, javi... brinem se.
Zovi medžeda da vam zapjeva ispod šatora.
Da li je i za to kriv Mile?
7 milijardi poklonjeno ArBiH odmah pislije rata. Gen S. Halilović kaže da slučajno nisu završile u privatnim džepovima, susjedi bi nas persirali šta se moglo nabavit. Ali na našu žalost, od BH sadake je kupljeno par helića koji su letjeli iznad Vijetnama 1968-1976
Ti par helica je 15 komada i morali smo ih platiti 200 miliona i drugacije nije moglo i morali smo prihvatiti
Ode vam vazduhoplovstvo. Nemonte sad reći da su krivi Srbi.
Ramo bi bolje manevriso.
ostali su vam oni žiroskopi što vrtite pedale da poleti, ko kremenko i kamenko. haha...
Pogledaj ti samo vojni sator pa sila je to od vojske. Ali zato pasat je da se voze oficiri.I puno ovi teretni vozila je na slikama.
Doslovno ovako napisano u tekstu: do rušenja helikoptera je došlo usljed nezgode koja im se dogodila. Pa tacno, da im se nije dogodila nezgoda, nebi se srusio helikopter. Nezgoda je kriva.
e stvarno se pitam koji novinar je mogao ovako nesto da napise. Do nesrece je doslo zbog nezgode ali sta je uzrok? Greska pilota, kvar helikoptera, losi vremenski uslovi?
Mora da su surfali na telefonu. Pilot i ko pilot da ne vide dalekovod i žice. Plus tehničar i kontrolor. U šta ste gledali?
Ako je zica u pitanju onda je slaba ili nikakva priprema pilota.Zna se i zasto,ali analiza udesa i izvjestaj na kraju ce se znati zasto je pao
Toureg Njivarov to čupa napolje,malo posušiti i k'o nov.
Čuvari našeg neba
Sad će oni njega izvaditi i posušiti