Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva Džena Gadžun, zaboravicemo mi to do tad, takav smo.mi narod
Neka donesu zakon o radu na crno, da Policija i Inspekcija smiju ući u privatne objekte gdje se radi na crno, da se može zaplijeniti, uhapsiti i procesuirati iste.
Sarajevo za stipendiranje i školovanje djece boraca, poginulih boraca i poginulih civila – žrtava rata WTF najmladje dijete 40 godina hahahah
Sve je ustvari i krenulo sa nelegalnim štandovima, radnjama, izgrađenim kućama, kupljenim diplomama i onom. našim poznatom- ma dobar je on vjernik- Srbin, Bošnjak Hrvat.Sprdnjom da je kriminalac napao kameru a ne snimatelja, da su svi protiv Srba, da su neki majorizirani iako im ulazi SAZAD, itd itd itd!