Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čvarkojedi na sparatima
@GlyphosatSchmidt e ebem ti mater, gofna poput tebe su opasnost za civilizaciju. jesi jedan od onih koji u onim narandzastim prslucima zaustavlja saobracaj. ebem ti mater i sve po spisku. jedina pozitiva je sto si sigurno primio 5 doza eksperimenta pa ti rok trajanja jos malo istice. ubi se da spasis planetu retardinjo. mozes zamislit da ima likova koji vjeruju da su kraveci prdezi opasnost za klimu. cine 0.00000000000000000000000000000001% tog co2 u atmosferi.
Satanisti naredili da se do 2025 ubiju sve zivotinje da bi nam mogli prodavali umjetno meso.
Satanisti veliš? Pa dvije trećine obradivih površina na planeti se troše na proizvodnju mesa. Proizvodnja mesa nam zagadi i uništi planetu a o uslovima za te jadne životinje da i ne govorimo. Proizvodnja mesa je najveći ekološki problem i jedan od najvećih moralnih problema današnjice i mora biti umanjena za 90%, inače nas nema.
ubio se za raznja
nece vlahadija i šokci imati šta jesti
kad nam sve zivotinje zabrane, pa cemo da jedemo klonirane i genetski modifikovano meso sa bil gejtsove farme . lik drzi skoro 100% farmi u americi. i sad ce ove bustovane ovce da me napadnu zbog cinjenica.
Šta je ovo, svake četiri godine novi virus? Zika, COVID, sada ovaj 'krmeći', a u četiri godine, ko zna, možda nova pandemija?
pa vec pripremaju novu plandemiju u davosu.