Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ta Trojka i to je ta vlast u Kantonu Sarajevo !
70% Sarajlija je glasalo za Trojku. 70%!!! Dodik jutros najavio da će svima koji budu sankcionirani od strane vlasti radi blokade institucija isplatiti pare iz budžeta - koje pare - pa onih 100,000,000 koje je Trojka dala Dodiku iz poreza neki dan. I onda se pitamo zašto vicevi o Sulji i Muji.
Šta nije jasno? Otkazano je predavanje kad su shvatili ko je i šta je. Vi više mrzite Sarajevo nego srbi i hrvati. Napushite nam se kyte seljaci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebalo ga je pustiti u grad i onda mu postaviti pitanje o genocidu u Srebrenici. Ako bi negirao onda bi ga trebali uhapsiti jer je negiranje zakonski zabranjeno. Odrediti mu potom pritvor zbog mogucnosti bijega i onda sve po zakonu.
Hoce li letit Zinka Grbo i Benjamina sa funkcije, ili sta?! Koliko im je vremena trebalo da skontaju ko je ovaj olos, i da li su uopste skontale, ili im je jedino bila bitna licna promocija po svaku cijenu?!
Naime, ispostavlja se da nije Konaković bio taj koji je omogućio akreditiranje ruskih diplomata, nego upravo Turković i Osmica. Obojica ruskih diplomata akreditirana su baš u mandatima ministrice vanjskih poslova i šefa obavještajne službe.
Ne hvatajte se u kolo kad ne znatte igrati. umalo ga ne odvedoste i na cevape. Vise uciti. IKRE
ČUDO OVO NAŠIM UBLEHAMA NIJE PROŠLO...PA SE KASNIJE MEĐUSOBNO OPTUŽIVALI
@Tonka potpuno se slazem sa vasim komentarom.Trebalo ga je dovesti i pred njega dovesti pametne,elokventne i cinjenicama potkovane ljude i dokazati da smo od njega puno pametniji ljudi koji imaju sve argumente kojima bi se njemu i slicnima pokazala prava istina o ratu.
Trebali su gs pustit pa mu prodat koju ciglu...
zvali ga njiva i dinokio
eto te izgledas ko hari poterov ocuh idi napusi se i odleti negdje
e vala trebali ste ga pustit tu.. Bukvalno ide pravac u pravni fakultet pun buducih advokata, sudija itd i ja vjerujem da bi ga unistili cinjenicama
Sarajlije prave i to one prijeratne. Niti su,niti ce ikad biti uz Ruse a uz Srbe pa to je suludo pomisliti nakon sve ga sto se desilo. Mi ocito vise nego ikad imamo krizu identiteta SDA,nas pokrala i lagala ovi sad SDP,NiP i ovi geje.. iz NASe stranke isto rade. Dino prospa suplju isto ko i Bakir svojevremeno. SDP i Nasi to jest njihovi se izivljavaju na Zdravstvu i Drzavnim institucijama.
Kako bas na pravnom Pa oni su ....treba ispitati ko je pokus isto ko film o cetnicima.Krtice se uvukle i diktiraju.
odlicna fora - zovnes ga pa ga nogiras hahahhahahaha
Za vrijeme Osmice i Bisere , ovaj manipulator je ušao u BiH.
Ali će zato na Palama biti počasni gost gradonačelnika i rektora
Klocu....SARAJEVO JE JEDNO!!!! NE POSTOJI FEDERALNO!!!! SARAJEVO JE SARAJEVO!!! K L O C U !!!!