Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fini mladić sa bombom,zar se to ne zove terorista?
To napravi život u internet podzemlju od mladog života. Dijete je bilo sigurno da se bori protiv sila zla i mraka, pedofila i satanista, globalista i LGBT zajednice, ekologa i migranata... To trovanje sustavno radi ruska trol mašinerija već desetak godina, s ciljem izazivanja razdora u evropskim društvima, baš kako je izložio Dugin još 1997. u Osnovama geopolitike.
Da,. zove se. Polako... smiri.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je musliman prozvali bi ga teroristom
Sljedbenik Marka Franciškovića uhapšenog za terorizam prošle godine koji je takođe prešao na islam...
Opet Bosanci pokazuju da su nesposobni 2 minute svog vremena odvojiti i potraziti sta znaci tetorizam.. Neko ko koristi nasilje najcesce nad civilima radi neki policicki ili religiozni uvjerenja/ciljeva.. to znaci ovo jest teroristicki cin..
Bar se neko trudi a u bosni samo po klixu misice pokazuju
Dijete
Ima Hrvatska puno svojih probkema a bavi se našim problemima i mijesa u nasu drzavu.
HDZ propaganda.Oni ga i poslali.
Radi se o sljedbenicima Marka Franciskovica koji je prešao na Islam i koji je optužen i osuđen na poticanje terorizma. Znači ovakve stvari ako se događaju i među hrvatima moraju biti povezani sa Islamom.
Lazes ko pasce...😁
Covjek je javno govorio protiv neustavnih i retardiranih plandemijskih mjera, i smrtonosnog mRNA otrova, i onda ga ovce kao ti, kojima mainstream mediji kreiraju svijest, nazivaju teroristom.
Dobro izdegenecit slinu balavac, da mu ne naumpadne vuse ni pištolj na vodu a kamoli sta drugo.
A sve bosnje i muslimani teroristi ... e moja HR gora si ti od BiH samo sto vi to znate fino umotati u celofan.
Nebitno sad za ovog momka, ali ja bizarnije proteste nisam vidio u svom zivotu nego ovo danas u HR.
Hrvatsko katolicki terorista!
Nije terorista, u pitanju je klasicni roker i narkoman
Kukavicje jaje
I onda HMS piše kako su u Sarajevu bili necivilizoani protesti iako niko nije donio bombu pred OHR. Ovo su biva civilizovani.
HDZ mladež ne može podnijeti da neko može biti protiv njihove svjetlosti HDZa.
Zar cokolinda nije rekla da i Bosni ima 10.000 mudzahedina a ono teroristi njen susjed francek.