Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sad ce mi opet pucati minuse zbog ove debele gude. 30 godina se vozari od Ambasade u Zagrebu do evo Ministra Vanjski Poslova. Samo bih volio da mi neko nabroji makar na prste jedne ruke STA je OVA DPRINIJELA ZA OVU DRZAVU ZA 30 godina (osim sto je dodijelila jedan sulunar izbjeglici 1993 u Gasincima (Hrvatska) Hvala unaprijed
@Mujo s onog svijeta plus 65 godina a još neće u penziju a stručnjaci vrhunski moraju.
@Mujo s onog svijeta ona je inace bila Sekina kucna pomocnica 1992 pa valjda ti je jasno sve ostalo
U nas se "menadzerska" i rukovodiolska vještina naših predstavnika mjeri po "umješću " dobivanja financijske, materijalne pomoći te dobivanju kredita od MMF-a. Dajte više da svoju pogaču jedemo i od svoga znoja živimo, a ne ko paraziti. Kladim se da naši političari imaju i veća primanja i bolji vozni park od kolega iz Azerbejdzana.
Prosjaci i sinovi.
Jedan od mnogih koji se neće ni spominjati nakon ovog članka. Hvala njima, ali zna se u koje profiterske svrhe ovo ide.
Pa gdje su te silne maske i ti dezificijensi, eno gledam još uvijek jedna obična maska 2 KM hahah , dijelite narodu nećete u grob to ponijeti sigurno
Gdje nasi razduzuju ove silne donacije ?
Hoće li nam stići pomoć iz Konga, Eritreje k Južnog Sudana?
za vikend stizu avioni iz Ruande, Zanzibara i Senegala. Kad je neko parazit i hinja kom je stalo samo do sadake bolje da ga nema. Sve mogu podnijet samo ljenost nikad.
Imal trumanovih jaja?
Sadaka narod islamizirani Srbi. A i ovi pravoslavni, samo gledaju da im Srbija prebaci nesto preko Drine, ili Rusija.Pogledajte Hrvate, nikog nisu molili za pomoc, samo sto je Hrvatska dala, a ni to nismo molili.
Stvarno smo i mi žicoši
To za izbore se priremate majku vam da smo pametni sve vas snoge na nogu
Sljedeca pomoc slijedi iz Urungvaje lopovi lopovski mrs dabogda crkli
Opet cu reci da i ja mogu upravljati ovakvom drzavom!!!!! Stranci kroje zakone i odredjuju pravce!! Stranci takodjer salju pare i donacije!! Ovo je super!!!!!
Gledaj Bisere frmne sama lonac sarme
azerbejdzan je zemlja u ekspanziji zahvaljujuci rezervama nafte.srb ima solidne odnose sa njima.oni su podigli spomenik miloradu pavicu koji je naposao hazarski recnic jer oni sebe smatraju naslednicima hazara a u srb je dignut spomenik prvom predsedniku nezavisnog azerdejdzana,mislim ocu sadasnjeg presdenika,kog smatraju za oca nacije
A sa parama od akciza moze nam zdravstvo biti ko u svici Al pokeadose sve