Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve li je sad izdaje dogovorio?
Kakve li je sad izdaje dogovorio?
Ass 4 Cher bi dao
Bilde skite
Ima ga se sta i vidjet , !
Najzgodniji naš!
Žirafa.
Ko da su svi iz Kartela.
Najvisi
Sve moj do moga. Jako neki sposobni ljudi.
SVE PO ISLAMSKOJ DEKLARACIJI
Najbolje bijelo je kod dine
Samo fali bisera da prosiri saf jedno 3 metra
HVALA Emeli na intervju i DOKAZIMA, koja je uporno u intervju ponavljala Kokainovicu, ja Vas Pitam. 2 Pitanja Emele OGOLJAVAJU do Temelja: 1.Jeste li dali pasos Mahiru Hodzicu koji je punac brata Dzenisa Kadrica, a koji je clan Narko kartela Edina Gacanina? 2.Mahir Hodzic je clan NiP, a njegova kcerka je udata za brata tjelohranitelja Edina Gacanina. Izbecio oci, sav se unervozio, pije vodu i jos rece ne radite to
Evo jos Magle, pa i Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... KOME ovaj cOVJEK misli da moze VISE prodavati svoja S.... i damu po bubrege. p.s. Ispuho je Narodu i Prasak do TEMELJA!
Sta OCEKIVATI od Politike koja je Izdala Arijanu Memic, a NiP ( Narodu i Prasak) je dobro POLITICKI unovcio TRAGEDIJU i smrt rahmetli Dzenana.Arijana je vrlo emotivno govorila o svim anomalijama i licnom RAZOCARANJU u rad MuP i minisitra Katice zbog cega je NAPUSTILA klub NiP-a. Sad vise iz NiP i NE POMINJU tragediju porodice Memic,BILO JE vazno samo uzeti GLASOVE od gradjana preko mrtvog rahmetli Dzenana.