Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa niko ga ozbiljno ne shvata izvan sireg kruga BL. Moralni bijednik.
@Qumalji velikosiptarski teroristi su probali 2001 da se izjasne. Onda je u Presevo dosla zandarmerija i za nekoliko sati im objasnila koja noga u koju cipelu ide. Od tad teroristi nisu ni pokusali da se 'izjasnjavaju' i ne verujem da ce ikad vise da probaju...mada bih ja voleo..da probaju jer posle toga vise ne bi bilo nikog da se 'izjasnjava'. Barem taj mali problem da resimo.
hebote, pa ovog jadnika vise niko ne jebe ni 2%
Meni su ovi političari nebitni ali volim da čitam budale u komentarima koje ih brane!
Nebitan lik. Ni sam sebi više nije bitan😂😂😂
dodik predsjednik herceg bosne
Ovo nazovidrzava je nemoguca, to se vidi iz amerike
Što ga ne ub.ijete tak i tako bila bi vreća gofana manje ,i kilogram kruha više.
Ko je Sejdi dozvolio da govori kad je Đaferović predstavnik Bošnjaka.Bravo za Dodika što se bori za prava Hrvata i Srba.
Postaje dosadan i ljudi ga počinju ignorisati. Uskoro će moći raditi samo jedno - spašavati imovinu opljačkanu od vlastitog naroda.
Ovaj osim što redovno sramoti BiH kao državu na čijem je čelu, sramoti i sve njene građane uključujući i svoje Srbe. Al njih ne samo da sramoti nego i pravi budalama redovno. Te referendum, te samopredjeljenje bla bla. Treba shvatiti da od toga nema ništa i valja naći način da se živi zajedno. Ljude koji govore i rade na tome treba podržavati. Rat je gotov, šta je tu je, treba normalno živjeti i prosperirati.
REKOH VAM LJUDI,HAPSITE GA DOK JE VRIJEME,GORI JE OD KARADŽIĆA.
golemo komsic ovaj put nije pobjegao, a vrijeme ce pokazat hoce li bih docekat eu
hebes eu vazan je NATO
Akobogda supa u EU sa Komšićem.
...pa ,zar je moguca ??? Sta funkcionise u drzavi koja je podeljena na pola , pa i to pola na pola. srbi da ne vide muslimane i nece da zive sa njima , a muslimane nazivaju srbe genocidasima , a hoce zajednicku drzavu . hrvati nece nisakim .muslimani misle da je citava bosna njihova , a mnalaze se u okruzenju i srba i hrvata.posle 30 godina rata , jugosloveni su isli u nemacku kao gastarbajteri , au bosni ni makac od tog perioda .luda kuca!
Hajmo Mile se porokati 2 poluvrjeme...pa ces popusiti svinjo debela
KLIX ga ne ignorise.Kod vas je Dodik udarna vijest kao i ostala dvojica Izetbegovic i Covic.Mimo BiH ova trojka je potpuno nebitna cak sta vise na njh gledaju kao na 3 kriminalca i sa njma se ne zele sastajati ni predsjednici drugih drzava.BiH novinari ih drze na vlasti jer su prodane duse.
Ma jasno skroz. Totalno pogresan i pogubljen lik. Sramota za svoj narod.
Samo oštro Predsjedniče Dodik svi smo uz tebe.
Nisam ja
primi ga u sebe
Ignorad dodik