Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne cita bezveze: Sastalo se 40 ljudi i mlate praznu slamu.
I naravno niko odgovoran ni za sta
Ja sam vidio NLO na nebu, kruzio je, pa skretao pod 90, onda vertikalno picio, zatim u sekundi nestaje u pravcu C.Gore, 2 minute poslije nestaje el.energija. Nije teorija zavjere, ja svojim ocima vidio, nikom nisam pricao, jer ce me proglasiti i zvanicno ludim.
ja ga nisam vidio ali sam ga čuo u daljini kad je skrenuo. u pravu si.
Dobro je, evo ima 2 svjedoka, i oni su vidjeli.
Boli vas neka stvar za ovo što je bilo! Natod e popasti svu štetu i to je to! Lad budete sastančilo naručite cijeđenu narandžu na račun firme. Ipak se brinete kako da bude bolje!
Kako rece nas "sposobni" direktor EPBiH ne znamo razlog, ali znwmo da ce se ponovo desavati...
Ja mislim da bi struja trebala prodavati po vecoj cijeni da se ovo ne dešava u buducnosti hahaha
Heh šta li su dogovorili sljedeće da mi je znati? Nikada prije nije bilo 40 stepeni, nikada se prije nisu koristile klime, itd itd? Objašnjenja u koju će povjerovati djeca iz vrtića
Elem nije do nas. Mi imamo svoju struju. Sala.
"Evropska mreza operatora" i "kontinentalna grupa eveopa"..... vata fak is going on.... Privatno? Drzavno? Medju-naciinalno? 40 hajduka... Ima li ko pametan da objasni?
Hajde bolan pustite to kraju... Na dva sata jučer, tko je bio pametan i sjeo u prikrajk da promatra insane... nema interneta, svi ko mameni kultura na nivou zatvorskog malonogometnog turnira
Naravno da je kriva temperatura od 37-38C. Nikada prije zabilježeno u primorskim državama ta temperatura...objašnjenje koje smo i očekivali.
Klima priključeni više nego ikad
Elektricni inzinjeri na baterije. Gdje je zapelo sa dugorocnim planiranjem?
tra,la,la,la komisije su dobre donose lovu, sto vise komisija
Zasto po EU drzavama vec godinu dana najavljuju i pripremaju narod za nestanke električne energije. Jel ovo priprema
Ne brini se, sigurno se nece desiti jer to bi bio krah. Ajde iskljuci struju ljudima par dana pa ces vidjeti nervoza (covid zatvaranje nije ni slicno nestanku elektricne energije). El. energ. = paraliza zivota, kolaps, pljackanje. I ovi sto mix 92-95 (govore kako je tada moglo bez struje) sa danasnjim vremenom. DANAS nije moguce funkcionisati bez struje i interneta - jer je ured pa sve oko nas digitalizivano i vidjeli smo jucer da nestanak struje na 3h paralizuje sve a kamol' duzi period.
A da im sumiramo plate za nerad?
kod nas samo nek je formirati komisije, radne grupe pa da se uzmu dnevnice. da nas nema trebalo bi nas izmisliti