Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su državljani BiH, koji je pravni osnov da ima zabraniš ulazak?
Koliko sam iz teksta skontao nije problem ulazak drzavljana BiH nego njihovih clanova porodice koji nemaju nase drzavljanstvo pa se boje da nema mozda nekih zloupotreba
Problem su upravo ti na spisku koji nisu državljani BiH, za njih traži provjere. Čitajte ljudi, neće vam ništa biti od čitanja....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nešić skontao da mu prolazi sve na budalesanje, pa onda što i ne bi zajjebavao sve okolo, ali prvo treba da nauči da priča, nekako mi više baca na magacinera nekog, nego na političara.
Kako može biti budalesanje logična odluka da se provjere osobe koje su naknadno uvrštene na spisak i nisu državljani naše države? Pa ko je pročitao tekst imalo skužio je da je ovo sasvim logična odluka, svaka bi država uradila isto.
Scorpio… što je loše u tome da se provjeri ko ulazi u drzavu ??? Kad odleti nešto u zrak, biće kasno !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa realno je upravu . Treba provjeriti a ne skupljati ovdje nekakav polu-svijet.
Nešić hoće Bošnjacima da nalijepi stigmu terorista jer većina koja dolazi iz Palestine nisu ni Hrvati ni Srbi. Dokle ide taj hinjaluk. Nešić će o onog u kolicima poslati na poseban pregleda da možda nije 'spavač'.
Bošnjo ne propušta dan da pokaže svoju gluposti i kognitivnu disonancu, samo da ne bi šta pročitao i normalno rezimirao. (Osvrt na komentare)
Ako su članovi porodica bit će im odobrena automatski viza i državljanstvo po skraćenom postupku zar ne Nešiću
Samo provjeravaj role, osim ako dobro kopaju ugalj.
Samo zato sto glupan misli da su muslimani, a sva mu svetišta pravoslavna u palestini, koje je june nama ministar hvala trojci
Provjere i za ove sto se bore za Rusiju.
Vodite ih u Guantanamo, tamo im je mjesto.
Ovaj Nešić pravi debilkos
Ovo se zove iživljavanje Da bi se vratio u svoju državu veća procedura nego viza za ameriku. Zahvaljujući našoj trojci koja je postavila snsd-ovca nešića
Tako je Nesicu, stroga kontrolai i u ovom slucaju nemogucnost ulaska u zemlju nedrzavljanima BiH.
Nekakvi teroristi su u pitanju
Nenogi da vjerujem ko nam je ministar sigurnost. Skandlozno
Tebe Nešiču treba detaljno isprovjeravati ko si ti
Nešiću, obalaš ga svima tima što će ući u BiH iz Gaze, i svim Bošnjacima iz Sandžaka koje su, po tvom naređenju, počeli da maltretiraju na granicama kad hoće da posjete svoje rođake u matici BiH. A i svi ti političari iz Sarajeva koji su ti dali tu mogućnost mogu da im ga obalaju.