Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će napaćeni Fikret sa voznim parkom od nekoliko miliona,hanumom i materom u državnim firmama i puncem Gobeljićem desnom rukom Bakira,da priča o svom poštenju,žrtvovanju za sveopšte dobro i kako je on pobogu preživio progon.A to što je pobio više naroda futavim respiratorima nego korona to nikom ništa.
Zaboravio si, zaklinje se Allahom dragim
Aktuelnom premijeru se sudi, a on još uvijek obnaša funkciju, korupcija na nivou Ugande i Tanzanije, čestitam.
Za sta im se konkretno sudi? Vece zlo je ucinjeno sto je se islo u Srbiju po vakcine.
Jel mu trebao ovaj pretvarač sa 12 na220 kako li ga Fajko kopčo pored kreveta akumulator
Jbte nakon skoro 3 god,sada lafo donose respirator koji su namjestili da liči na one gore ubilačke,Dr Katica morala reći da valjaju i kao respirator je ok.Mamu li vam mafijašku što niste izuzeli odmah sporni respirator nego dok nisu nabavili novi za suda.Ovo ne treba dati da prođe,sudije,si davno trebale presudu donijeti,a još i pare koje,su potrošene za njih 10 miliona Km,za šta i kako SDA krije zločince u svojim redovima od vrha.Pobježe advokatica od pitanja.
Za mene je Fadil čist ko suza od kada su ga ameri optužili da je iskorištavao spiskove i slao poruke penzionrima o povećanju penzije. Ako mu nisu mogli naći ništa drugo, on je čist ko suza. Usput rečeno FOND PIO je zatekao 150 miliona u minusu i sad ga vraća 200 miliona u plusu. U međuvremenu penzija 4 x rasla. Ukupno 30%. Nije dovoljno ali je rasla. Neka brojke govore.
mora da,si SDA uhljeb pa prosipaš šuplju,zna sr da je goli kriminalac u SDA od vrha do dna ,narod zna
Bravo za ovoga čovjeka sa transparentom...ovdje bi trebali da budemo svi mi počevši od mene koji tipkam....
Ima li ko link live spajanja Fadila i Fikteta? To bi bilo gušt za pogledati
On su svi uzeli dobre pare sad se smiju narodu vice i Bogu si teska!?
Hvala svima koji su za izbore zaboravili ubijanje građana respiratorima i glasali za aktere afere. Svim srcem vam želim da vas seka kaci na njih
hahahhahaha hvala BOGU STO SAM OTISAO U NJEMACKUUUU
Kakvo bolesno drustvo, znaci naprave pauzu, uzmu glasove od nepismenih kretena, pa se vrate u sudnicu zbog visemilionskog kriminala, tuga do svemira kakvi majmuni nam odredjuju sudbinu
Ne treba uopste vjesteciti ,treba osuditi onoga ko je dozvolio Malini da to uvozi ,kakve oni veze imaju sa respiratorima.Naravno i onog ko je uvezao
Jesul' priključili Fadila na kineza u sudnici?
Prijedlog: prikopčajte Fadila, Sebiju i malinara na tu skalameriju. Ako prežive 24 sata, pustiti ih, optužnicu stopirati i nikom ništa. Pare ne trebaju vraćati.
Eh dok je vec tu,a struje ima...taman ih zakacite na to sto su nam kupili
Kako ovi SDA botovi ne kontaju....pa ne sudi se sto je Fikret nabavio 100 respiratora, ili Novalic sto je platio....nego ko je hajrovo...neko je bio dobar il malina il premijer....obmanjivanje javnosti.