Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako uopšte da se nadam ... Bilo kakvom progresu u BIH za djecu ili unuke... Kad vrh drzave ... Radne sate ...dane i mjesece ... Koje naplaćuju debelo iz budžeta trose na licne osvetice... Spletkarenja... Ulizivanja... dodvoravanja... Mocnicima
@gooUser1585162012 Zaboravio si tačku na kraju! Na stranu šala, ali razumijem te u potpunosti. Žalosno je sve ovo.
Samo se kod nas sudi direktoru Obavjestajne sluzbe jer je skupljao informacije tj. radio svoj posao. Kakav besmisao! Hapsiti Tadicku!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbi i Hrvati su budale sto napadaju nas Bosnjake, da su pametni povukli bi se na tri cetiri godine i samo nas hvalili , mi bi sebe sami i pokrali i upropastili !
Kako selektivno, da ne kažem pristrano izvještavanje (ili ne izvještavanje) pojedinih medija. Stotinu je članaka o "poništenoj" Osmicinoj diplomi, a "zaboravi" se izvijestiti da je sud u BANJA LUCI presudio da mu je diploma poništena nezakonito!! Pametnim je odavno jasno da je ovo s diplomom, kao i sve ostalo što je bilo i što traje, samo farsa i spletka u cilju pokušaja diskreditiranja direktora OSA-e.
Sad je i naivnima jasno da je u pitanju ozbiljna stvar, dok je i zamjenik direktora danas na Sudu izjavio da se protiv službe vodi specijalni rat! I gle čuda, i po ovom pitanju se selektivno, da ne kažem pristrano izvještava (ili šuti) od strane pojedinih medija.
U skladu sa Zakon o zastiti licnih podataka, posta svim klijentima garantuje zastitu nj licnih podataka, a podstke je dala na usmeni zahtjev, bez pisanog akta. Kazna. OSA trazila licne podatke iz posta bez osnova. Kazna. 2 dobre novcane kazne za sve u lancu da nauce lekciju.
Osmica je namazan
https://www.youtube.com/watch?v=wMyUh88uqjo
NAPUSTAJ ZEMLJU 😂😂😂
Zato Članovi BHF-a kada pale baklje se obmotaju šalovima i nose sunčane naočale, kamere zdravooo...
Najveci kriminalac u drzavi... izvor svih problema napacenih ljudi u ovoj drzavi... OSTAVKA JE JEDINO RJESENJE
Izdajnik i pobjegulja Camparosa lazno je prijavio Osmana Mehmedagica pokusavajuci ga diskreditovati na mjestu celnog covjeka OSA-e. Za koga Camparosa radi vrijeme ce pokazati.
Ovdje je potrebno ponoviti da je Camparosa preko svoje sekretarice Bubalo lazno prijavio Osmana Mehmedagica predstavljajuci se kao uposlenik OSA-e. Zbog laznog prijavljivanja Camparosa mora odgovarati.
Krivičnu prijavu je dakle podnijela osoba koja nije mogla zakonito saznati okolnosti odnosa u OSA? Pri tome je radnik MUP-a i morala je saznanja prijaviti, a upetljala se u rad obavještajne službe.
sanel tuzbe advokat Giovanni Falcone zagrljaj aktovka osmjeh tuzilastvo u suzama porota u strahu
propast drustva totalna, a niko ne kaze sta ce na proljece biti kada migranti nagrnu a Krajina digne rampe i proglasi neki vid autonomije tako sto ce da odbije da sprovodi drzavne odluke...i pocne davati takav primjer drugim kantonima ? jel to pocetak kraja BiH izazvat Bosnjackom politikom ?
vec je islamoskoj zajednici rekla ne, sto ukazuje da ce da nastave nekim svojim putem dalje po tom pitanju,,,
Boze sacuvaj, ko nas cuva i sta se radi. Ameriko pomozi sto prije inace cemo postati Sjeverna Koreja!