Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prepodobni mektic razotrkrio kriminalnih organizacija 0.pohapsio mafijasa 0.migranti 0.zato je ceo mandat ratovao sa dodikom i cak napadao vucica sto mu je smanjilo ionako mali rejting medju srbima.sve on nesto posten,preposten.k....a o postenju.rasturili su SDS nekom suludom politikom priblizavanju sarajevu a muslimanima ne smeta intimus rase karadzica mirko sarovic koji je cak jedno vreme bio i najpopularniji ministar.ali i kod njega su rezultati malo veci od 0
@gooUser1608557464 hihihihi....ovi napravili zakone za karanje poštenih. Ak malo laneš, 2 godine,ak ko Begić daš uposleniku telefon, 4 godine....hihiihi Njemačka, langsam ,
Mektic jeste sitni lopov, ali je podobni Srbin, on ne krade, on kraducka.
Izmedju vola i cistokrvnoga medjeda mješanac...
Ako Bog da za ovog ću glasati kad se bude birao jedan predsednik u građanskoj BiH.
Poštenima sude ko biva nešto rade, velike zvjeri nedostižne
Sve što je kriminala u bih vezano je uz islamističke lopove. Treba još pojačati sudstvo.
Karadžićev svjedok, lažov i prevarant u osveti prema SDA koja ga je iskoristila, a sada i ISIL ov organizator u BiH, krijumčari oružje, a hoće da se proda i BIA-i pa radi protiv države. Takav je poslovao sa Ministarstvom sigurnosti!!!
Mekticu nicije nije maslo za ramazana pa tako ti ni tebe lopovcino i primitivcino
Garaplija, prijeratni sitni lopov, odbijao vikendice, u ratu niko i ništa, sitni miš, radikalni islam ista, nakon rata se predstavljao kao špijun, iskoristio da ubica Ademović, a ovaj nije znao ni da obavi šta su mi rekli pa završio na 12 godišnjoj robiji. Znači plaćeno mi bilo pa je imao pare da pokrene biznis po izlasku iz zatvora. Karadžićev svjedok!!!
Ovome pokušavaju Čovićevi uzpejci pomoću svog krivosuđa da smjeste, jer je javno rekao da plavuša iz Zagreba pokušava da vrbuje vehabije da odrade neki posao kako bi odbranila svoju izjavu o 200 000 muđahhedina u BiH.