Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada planirate zatvoriti nargila barove u kojima se srednjoskolci truju?
@brzipuz kad se na skupstini kantona donese takav zakon.
@brzipuz taj trend je došao iz bratskih zemalja i to se ne smije dirat. Ćafire jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije to trg Alije Izetbegovica to je trg Oslobođenja. Hadzibajricu sreca tvoja pa je SDA kandidovala onog lopova Jusufa Pusinu to ce ti biti najveca snaga i razlog sto ces pobjediti.
@LaCasaDePapel to je uvijek bio i ostao Park kod Svjetlosti nit je Alijin niti Oslobođenje a za Hadzibajrica si upravu malo manje zlo od Pusine iz SDA
Alijin Trg! Jedan i jedini nas predsjednik.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoce li garaza biti kao i ova što si napravio? Digao kredit, Općinu zavalio da narednih Bog zna koliko godina otplaćuje, nenormalne cijene zakupa stavio- ne znam ko sebi može priuštiti skoro 300 KM mjesecno da plaća zakup parking mjesta kao da je stan. Slabo planiras-besmisleno Ibro.
Predizborna
Da nisu izbori, mozda bih i povjerovao!
Ker🤬
Bice garaza ali je neces ti gradit Ibrahime lopove!!!
Ibrahimeeee, vrati covjeku 20 +5 hiljada KM...vidi sa generalom i doktoricom jesu li i oni za ili ste potrosili lovu
Vidi ovog mafijasa na slici
Valjda ispod trga 😁
sretan sto hadzibajric nece biti vise nacelnik
ovo je tako važan dio grada...jedini prostor gdje se veliki trg može izgraditi. Ako ostane kao ono trenutno ruglo, propade prilika da Sarajevo dobije jedan trg metropole
Po meni zovi te ga kako hocete trg Alije Izetbegovica,trg Oslobodenja za mene je trg gdje gledam kako se penzioneri fino zabave uz partiju šaha i koju motanu cigaretu.Pozdravljam ideju preuredzenja istog trga radi iskoristivosti prostora i konfora gdje s autom.Napravinte novu sahovsku tablu i klupe oko iste da nasi stari kad igraju mogu sjediti.Hadzibajricu puno srece i usmjeha.
@MulaMula Kakav inat? Oba zlocinici kakve svijet nije vidio!
Masta nema granica.
tako zabetonira park preko puta Vijecnice i nikome nista. Niko ne trepnu. Sada je neki trg koji nicemu ne sluzi. Kakve crne zelene povrsine! Ili ces praviti pravi trg po uzoru na zapadne gradove ili park, nema stredine. Rusiti Ekonomiju da konacno zablista Bogosolovija, te ono ruglo od Svjetlosti!
@EUSrbin pa i Ekonomija je dio zgrade Bogoslovije jadan ne bio
Samo da ja vedrim i oblacim nije problem pravit cu ali cemo od toga imati koristi svi vi da parkirate i placate a moj sin i naravno ja da se bogatimo hm nije lose🤔!!