Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štetna je svaka koju uvezemo.
sutra Konzum akcija voda Studena 1KM
Nemamo razvijenu svjest ,kontamo da je sve uvezeno iz EU vrh ,a ne znaju da EU šalje Balkanu zadnju klasu kvalitete.Je li bolje piti našu izvorsku vodu sa Bosanskih izvorišta ili uvoznu ,nasutu na Dravi, Savi ,Hutovu blatu itd .Sarajevsko pivo 33 u svjetu po kvaliteti ,Ozujsko, Katkovacko iznad broj 100 ,Tešanjska voda u Bijeloj kući u SAD Ali džaba, ne konta to nas narod
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
je li ova nasa mafija od zdravstvenih institucija,laboratorija i inspekcija ikada objavila koje su flasirane vode bile neispravne i kontaminirane za pice?
Jana, jak lobi.
Nešto u Banja Luci kontrolišu pa se dešavalo da uhvate. Negdje drugo još nisam čuo. I za ovu vodu nam je obavještenje stiglo iz EU. A mi imamo tako dobre naše vode, i moramo piti hrvatske, srbijanske i slovenačke. Milijarde odu na uvoz onoga što imamo sami. Kad smo blećci nek nam uvaljuju nezdravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo oaza nista jana i ostala smecs
Da je hrvati nisu povukli sa svog tržišta naši ne bi ni skontali, niko ništa ne kontroliše, inspekcija korupcija
Pekamski izvori. Bolja Cesmovaca
Novi Travnik isporučuje 30 godina zasigurno vodu štetnu za živa bića. Što o tom ne pišete? Tko je pokrao filtere? Da nisu prodani u Zenicu? Samo pitam.... Što ne pišete o Kiseljaku i kancerogenim dodacima? Ma hajte molim vas....
Ne pijem vašu vodu i točka
Koji bilde moras biti da kupijes uvezenu vodu?
Ko pije studenac pored onakve fine jane.
Samo nemućkaj prije uporabe.
Flaširana voda je otrovna,sadrži microplastiku
kakva li se tek u bih pije, ovi bar objave seriju koja nije za piće i povuku je s tržišta.
Samo leda, meni top voda od svih koje sam probao a imaju i nagrade o kvaliteti
Te povucene iz Slovenije ispurucili
Kupujmo sve domaće, ne samo vodu.
ako vec pijete vodu sa mikroplastikom pijte barem iz one flase koja nije obojena
Ne mućkaj i eto!
samo domace kupujte