Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi Bosanac u svoju državu.
ovakvo uvlacenje u paksu nekome jos nije vidjeno, podanici par excellence
@Returned cheto is triggered
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Klixu treba neko dobar da uredi ovaj portal i ukine sve botove iz srbije. Ovo više počinje ličiti na kurir nego na klix
Tacno. Zbog ovih bolesnika, ja prestajem pisati.🖐🏽
Dobro dosli u Republiku Bosnu i Hercegovinu u kojoj su Srbi pocinili genocid na muslimanskim stavonistvu! A Vucicu ti se dobro sjecas pucajusi po Sarajevu!
BOLESNICI ?!!! Mislim da im se citav svijet smije i gadi se te primitivne i seljacke politike ?! Sto prije u NATO , pa nek se onda sastaju koliko god zele !
Nacionalna pitanja su od ključnog značaja za Srbiju i Republiku Srpsku, a uz konsultaciju crkve, daće odlične rezultate. Predsednik Srbije je uvek dobrodošao u Republiku Srpsku.
Pa zato i imate oznaku 4S za slogan samo sloga srbe spašava, ali nemojte provocirati, i ugrozavati druge, a slazite se koliko hoćete.
Ako nije bilo pionira i cviheća da se baca po pitu, tanko je to
Hahahahahaaaaaaa mafijasa hahahahaaaaa pljuju gradjanima u lice svaki dan hahahahaaaa
Bosanski sefardi
"Pobjede" a ne pobede? Neće jezik neg' pravo
Sastali se da protestuju uvezi proslave “Oluje” i to baš u Prijedoru a “Jasenovca” u Gradini. Ja mislim da će uskoro “Kosovo” protesti biti u Foči. Sva “stradanja srba” biti će obilježeni u BiH. Jer RS je “divlji” tamo može svakako. A Milanović je objasnio Miletu da nije tako kako će prikazati. Rvati uvjek dvolični koriste maksimalno
E jade jadne...valjda znaju koliko su jadni?!
Ima se para ima se ščim...
... da slavite pobjede? Koje pobjede???
Mile uvlakac
inat bilbordi, postavljeni da bi se reagovalo
mi bošnje smo tanki za politike ja mislio kad ode dzaferović da gori nikad više neće doći....kad ono....