Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu uzet procenat....na to se zalba odnosila hahahahha
Gradite parkove i biciklističke staze bagre. Vama je glavno drveće sjeći i zgradurine praviti. Možda efendic hoce još neku benzinsku u vodozastitnoj zoni. Molim vas od naših para otiđite svi zajedno u posjetu Ljubljani pa da vidite kako se čuva i uređuje grad koji je jedan od najljepših i najcistijih u Evropi a zahvaljujući vama Sarajevo najzagadjenije na svijetu.
Drugim rijecima ne mogu uzimati pikslu za sljedece tibrine zgrade u Sarajevu. A vrijeme ide i mandat im prolazi, a nisu se ugradili.
Pitajte Asima, on ima riješenje...Ustani Maršale i pošalji sve na goli otok
A gdje je ambasadorica na ovom skupu?!
Stop novoj betonizaciji Sarajeva! Nekad grad dostigne svoj maksimum, Sarajevo u kotlini jo do tog došlo 80'ih.
U opcini Novo Sarajevo imaju regulacioni plan iz 2010 godine, Pofalici 1...ovo je 2023 godina jos uvjek nisu sacinili neophodnu plansku dokumentaciju za spajanje kraka ulice Humska i Orasacka, da bi se izgradilo 150 metara pristupnog puta gradanima Postoji sva pravna regulativa ali vlada opce neznanje i nemar..ako nije u interesu giganata nista se ne gradi a ako jeste i putevi, kruzni tokovi, zgrade, niknu za jednu godinu..Fadil Imamovic
Ovi bi da grade samo radi uzimanja talova za dozvole i ostalo a grade smece od zgrada.Treba navesti i arhitektu Zeca koji sad trenutno gradi plocnik sto hoce reci da sad i na tome uzima lovu.Malo macku teleca glava.
Novo Sarajevo: parking kod hitne započeo Koldžo, ovaj završio i nikada u funkciju stavljen nije, ne znam šta treba da predstavlja neki ukras od betona, situacija koja je s parkingom tamo već bila teška je gradnjom novog parkinga postala samo teža. za rubriku vjerovali ili ne
Svi poslijeratni nacelnici Sarjevskih opstina su zaslužili doživotne robije jer su napravili veću štetu drzavi BiH od karadzica i mladica i čine Goru od dodika,oni drzavnu imovinu kriminalnim regulacioni planovima pretvaraju u privatnu i tako štete drzavi a svoje dzepove pune i Gradu čine URBICID a drzavu unistqvaju
I ne treba da grade. Prvo što je vrli Tana uradio, dao dozvolu vojvodi da instalira zgradurinu kraj stadiona. Mrsh!
svaki nacelnik u startu moze dobiti najmanje per godine murije zbog razlicituh marifetluka
Žalili se ne mogu da nastave urbicid.
A što se građani žale na loš rad načelnika tj na njihovu samovolju prilikom gradnje raznih objekata to nikom ništa.
Načelnici opština su bukvalno vlasnici oni donose zakone i dozvole rade šta I kako hoće.
Sarajevo ima visestoljetni urbani imidz i ne postoji ni jedan razlog za novogradnju u davno urbaniziranim sredinama. svaki grad se siri po periferiji a ne u centru.Nije nikakva pamet i mudrost prekopati parkove i zidati zgrade, pa kad se gradjani pobune zaliti se na propise.
Zašto ne grade po periferijama umjesto što stvaraju haos i klaustrofobiju u već gusto naseljenim dijelovima grada je misterija. Ljudima su toliko zakomplikovali život prenatrpavanjem, da znam puno ljudi koji sad traže maksuz da odsele negdje u osamu jer je za porodični osobu s djecom postalo katastrofa.