Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin je mio ma koje vjere bio. Hvala načelniče ! Hristos Voskrse !
To što je posjetio Crkvu Sv. Save, ne znači da je Srbin. Zahvali se, ali i ne provociraj.
Ta neće trojkaš džamiju posjetiti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo Muzure. Svi su gradjani nase BiH.
Zna li iko jeli bivsi nacelnik ikad isao????
Nermin Muzur je momentalno nacelnik opstine Ilidza a i buduci Predsjednik Predsjednistva Bosne & Hercegovine.
@Tulipanka060 Nije problem imati mecku od 100 hiljadarki. Nije problem imati ni biciklo aka stvarno to hoces:-)Imam i jedno i drugo a moze i pjeasaka ponekad i to je ok. Sve je to relevantno u ovom lijepom dunjaluku x
Odakle odma 100 milja za mercedesa ??? Evo novog lopova🤦
@VolimSDA Nezeni se jer je moderan bosnjak koji zna sta hoce u zivotu. Moze imati sta zeli ukljucujuci i vas. Pozdrav:-)
Respekt nacelnice ! A ovi djamijasi iz prvog safa sa obadvije ruke kradu i narod i drzavu a sve sellam !
Jel otisao sa meckom Od 100 milja ili biciklom
Nermin se prisjetio svojih djedova, kršćana, mada su bili bez jaja i karaktera, čim su se poturčili za sitne interese. Neermine, razumijem te, krv nije voda, ali ne vraćajte se. Takvi nam ne trebaju. Ostani đubre do kraja.
Kako vam bre ne trebaju? Pa braća vaša-Grci izdaše čitavu svoju slavnu historiju povlašivši se, vi niste mogli ništa "izdati" jer vam historija i počinje i završava sa krivoslavljem, a ni jezik niste imali prije nego ste ga primili, toliko o iskrenosti i vjerovanjima, da nije bilo svetosavlja pitanje je na šta bi ličila ta gomila raspuštenih karpatskih plemena koja danas izdaju smatra herojstvom.
Sveti savo u sepetu spavo doso djavo pa ga zaj e bavo
Svi smo mi braća po Bogu
Vazda sam tvrdio da Srbima se može, sa njima si ili brat ili rat. A sa ovim iz Hercegovine čovićevim nikad ne znaš na čemu si.
Hihihi čovićeva šupkolizala. Vama niko više ne vjeruje. Pa Srbi su vidjeli sta ste uradili Bošnjacima šta bi tek srbima uradili.
Daj nam objasni Muzure,kako dodje do novog Mercedesa...a tek poceo mandat...i kako bas slucajno,poslije Mercesesa da iskljucenje s brze ceste prema blazuju se odmah realizuje i punom parom napravi,a nije moglo godinama...
Usput iskljucenje je za Mercedes prodajni salon...
Ovaj gori od Šefila Džaferovića,vjerujem da se kaje narod Iliđe
Stopama politickog mentora Elvedina Kifle Konakovica, kojeg je svaka zena prevarila. Druga konkretno u Budnjinim hotelima.