Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može biti velika razlika, ako su ovi što su premlaćeni neki lokalni klošari i kabadahije koji su se bahatili i pravili belaj narodu onda ovim policajcima treba dati plaketu i 20% na platu. A ako su ovi momci prebijeni pravi zdravi, onda ovim drotovima trenutni otkaz i po 10 godina zatvora.
Tacno tako.
Možeš misliti kada tako tuku svoje za Gospojinu,kako tek ,,ostali"prolaze.
Ali kayolici kazu Gospa,ko ovo pise
Cije li su sinove pretukli?
Dobre pare ce uzeti
Ovako se samo daje vjetar u ledja kriminalcima. Prebili likove i smijenili ih na kraju
Plave beretke dont like this. Dobro se cuvajte, gospodo Dr. Ottovi, niste vi bas nedodirljivi kao sto mislite. Nevin narod ne mozete maltretirat
Ja ne znam sta razmisljaju fakat, ako hocete nekog da pretucete kao POLICIJSKO LICE, mozda da se to odradi van duznosti, kad ste vec skloni i zeljni da krsite zakon? Nikad necu shvatiti ovo "Premlacivanje" u policijskim stanicama, ako nije u skladu sa zakonom, a nije?
Neće više...ni jedni, ni drugi..
Posaljite gospodu policajce da uvedu red u Sarajevu
Kakvu Gospojinu jel se ovo.pise u Kragujevcu,pise se Velika Gospa..Gospojina kazu pravoslavci,a ovo je Siroki:))
Vala baš. Napiši Velika Gospa. Kakva Gospojina ili kako već...
Sad utoku i Hladovina
prosipanje sile na ljudima kad su svezani