Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima para narodnih i u Budžetu ali teško se Budže velikani rastaju od njih
Ima para kao nikad. Ali trojaneri nedaju, zbog zelja i naredbi iz HDZa.
NUB je u nadležnosti države, Vijeće ministara treba odobriti sredstva. Ili se pravite ludi ili ne znate da je od Daytona do danas sa svim državnim institucijama kulture isti problem, Srbi i Hevati su protiv izdvajanja sredstava za NUB, Muzej.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve što ima prefiks nacionalni mora biti finansirano isključivo iz budžeta BiH, odnosno Vijeća Ministara BiH. Finansiranje sa nivoa entiteta je de fakto priznavanje FBiH kao nacionalne države, isto kao što radi RS. Pazite šta radite...
E moji stranački botovi koji podupirete stranke radi uhljebljenja na neki državni posao. Politika vaših stranka je i dovela do ovog.
Svaka čast Premijeru i Vladi FBiH
Eo komentar
Nama i jeste kultura na zadnjem mjestu, da pitate na ulici koju ste zadnju knjigu procitali i kada, ostali biste sokirani.
Ludom radovanje
Pogledaj ti fasade 30 godina poslije rata!
Bas hocu da odem da citam Platon drzavu..
JE LI NEKA PRODAO TUAREGA ILI GA CUVA KO MIRAZ???
Trebaju nam knjige i biblioteke radi istine. Senzacionalno otkriće iz 1630. Kao što je jasno navedeno na dokumentu, Pravoslavni Ispovjednik nije samo puki vjerski tekst; on je dokaz o postojanju i upotrebi bosanskog jezika u službenim i vjerskim dokumentima u prvoj polovini 17. vijeka. Osim jezika, na dokumentu je jasno naznačeno i postojanje države Bosne. https://i.imgur.com/LXJrG0L.jpeg
Gle nacionalnr biblioteke, 1% healtha joj ostalo
Klix dopušta da botovi SDA svakoga vrijeđaju ali ne dozvoljavaju da se istom mjerom i njihovim riječima odgovori
Srpska demokratska akcija
Konakovic zna gdje se nalazi Burj Al Arab u Dubaiu, a ne zna gdje je nasa Nacionalna biblioteka
Sto je najcrnije, taj isti Konakovic tecnije i smislenije javno govori nego 98% SDA političara koji su na bilo kojoj funkciji.
Jedino rješenje vratiti biblioteku u Vijećnicu,gdje i pripada.
kako botine trojanera pucaju minuse na svaku kritiku upućenu njihovim članovima bez obzira iz koje su stranke hahahahahaha hahahahahahahahahahahaha
kako botina SDA jede .....