Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na proteste, ugledajte se na civilizovane zemlje gdje svako malo protestuju. Samo glup narod sjedi kući.
Nametnuce izborni zakon ,ali po kršćanskim vrijednostima koje Covic zahtjeva i gdje 1 Hrvat vrijedi 5 Bošnjaka Ovaj donosi cisti aparthejd i postavlja koga on hoće u vlast ,suspendurajuci ustav FBiH na 24 h i mimo zakona FBiH nameće silom trojku u vlast
niko u Sarajevu (Trojka) ne pita se zastu su Dodikovi kerovi prestali da laju na Smita ? zasto vise nije nacista, migrant, turista, nije Angela znala sta ce sa njim ..... sta je se to Smit dogovorio sa DOdikom ? Sta smit osim drzave Bosne i Hercegovine ima Dodiku da ponudi za dogovor ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako Schmidt sredi ovu zemlju, ko ce onda ici radit u Njemacku? Logicno je da nece nametnuti nikakve izmjene izbornog zakona. Ko god misli da je Schmidt prijatelj BiH, grdno se vara...
niko u Sarajevu (Trojka) ne pita se zastu su Dodikovi kerovi prestali da laju na Smita ? zasto vise nije nacista, migrant, turista, nije Angela znala sta ce sa njim ..... sta je se to Smit dogovorio sa DOdikom ? Sta smit osim drzave Bosne i Hercegovine ima Dodiku da ponudi za dogovor ?
Hajte bježite više....Opet pravite gužvu kao da nam nisu dovoljne ove do sad a ništa nećete primjeniti...marš
znate li onaj stos. a i oni to misle tako. jedina drzavica HzHb je ona koja ima i more. covjece oni stvarno imaju more. sve hotele privatizirali. nema porezne inspekcije. Tihuana pozdravlja.
smjeniti nijemca,onda Pic izabere novog Visokog predstavnika,tek onda ide izborni zakon
Smhitoizaciha =Nacisticka NDH
I kantoni da se ukinu
Da se proda sebkina kuca i city centar i od tijeh pooora da se povecaju pemzije za 50%!
nista bez nasilja
Sta ste do sad cekali to je trebalo davno da se radi on moze sve da promjeni i nametne to mu je posao .
Promjene moze samo narod napraviti, ustankom izlaskom na proteste i ustrajavanju tih istih., nazalost taj isti narod nije u stanju trenutno da bilo sta promijeni jer im je tesko ustati iz svojim fotelja i pomaknuti svoje guz..e ,taj narod ocekuje da ce neko drugi za njega da to napravi vec 28 godina !! Ako je kakav koncert, sff, utakmica , korida i sl. tu je nas narod 💪
Ja htjeo da one mlade glumice prije nego sto se proje....u dodju prvo kod mene al me nesto ne slusaju
Jel ovo onaj Suad organizuje? Građanska ovo ono joko ono Samo par pitanja ,zašto je na popisu iz 2013 bilo samo 2% Bosanaca? Zašto postoje 3 predsedavajuća B S H? Zar vjerujete da će vam netko dozvoliti da vječno Musliman bude jedan i jedini predsjednik? Ako su Hrvati manjina ,zašto samo njih predstavljate kao jedini problem i izvor svih problema u BiH društvu?
Uzmi kamen i rabi ohr sta imate od stajanja
Tko god misli svoj djeci i sebi dobro, treba izaći na ove proteste. Protestovati sve dok ovaj Schmidt ne nametne tehničke izmjene izbornog zakona.
Kakva ba tehnika.. prvo zastita manjeg naroda da mu nemozete izabrati nikoga iz reda i onda se naravno moze tehnicirat sto bi svaki hrvat isto zelio
BiH- graďani ako dozvole i nametanje Izbornog Zakona onda nam netreba ni Evropska Unija jer Hrvatska je u EU a Federacija bi pripala HDZ- u. tj Hrvatskoj ! Schmit je i poslan da Hrvatskoj progura ustupke i zahtjeve do Kormila BiH vlasti!!!
IMA LI KAKVOG ZAKONA DA MANJINE POCNU PLACATI PO TRECINU POREZA, KAD IH IMA UHLJEBA 70% KOJI TROSE 70% BUDZETA?
JE LI OVO UZP PROTEST, DA JEDNA POHRVATICA VRIJEDI KAO 5 BOSNJAKA ILI STA?