Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Purger sam, Sarajevo je prelijep grad , pogotovo povijesna jezgra , mora se priznat da je urbani dio zapušten , kao da se divlje gradilo , al bilo kako bilo potencijal je velik samo treba jos malo turisticke kulture i marketinga poput ovog!
Trebali su dodati da je bibliteka u Vijecnici zapaljena 1992, a da osam godina nakon obnove gradske vlasti ne dozvoljavaju da se tu vrati Nacionalna i univerzitetska biblioteka Bosne i Hercegovine. Toliko vodimo brigu o kulturi i historiji.
Stvarno lijepa slika
Ovo je Dodik preko spanskog EL MUNDA za nas IZLOBIR'O.
Nas samo drugi preporucuju a sami se guramo u ambis
Divan je to grad ! Izčakijaju te klinci zbog par maraka ili mobilnog .
cet@lji i u$tase kad vide ovakav tekst dobiju ospice od ljubomore jada i cemera
Sarajevo je cudo jedno..
cudo bez vode i zagadjenim zrakom jest
Čudo sa najzdravijom prirodnom vodom u vodovodu (Vrelo Bosne) na Balkanu i najčistijim zrakom na planinama (Igman) iznad grada. Čudo koje ima gotovo na jednom mjestu i Pećine i Vodopad i Tijeke i Šume i Planine i Kanjone i skijaške centre i razne Endemske vrste. Čak i bolje ljude jer je fašistički ološ pobjegao.
platio bakir reklamu novcem iz trezora. tko ce u europski kabul doc
fino
Puno je reljefnih, klimatskih i arhitektonskih sličnosti Španije i BiH.
uz divan ambijent bascarsije mogu se promatrati clanovi sekte lev tahor.zive u grupama,uvijeni su u mantije.vrlo su mrsavi i primeceno je da zenke sa sobom vode po desetinu mladuncadi.muzijaci nisu agresivni a i kako bi kad prosecno teze 42kg.naucnicima nije jasno od cega se prehranjuju jer primeceno je da se ne bave nicim.to ostaje misterija za naucnike.posetite sarajevo i pored gomile s.....a tu je sekta lev tahor.+ uzitak sa aljovim fanaticima i islamistima,teroristima,veteranima isila
Dobrodosli ljudi 🍀
Seher ♥️
da netko iz madrida ili barcelone dodje treba im 2.5 sati do beca ili minhena.. presjedanje nek je 1.5 i onda jos 1.5 iz beca letom treba ti let od 6 sati da bi dosao u sarajevo. ko bi se maltretirao toliko da vidi grad za koji ti je istinito dosta jedan dan da skoro sve posjetis? Zagreb i Beograd su povezani sa skoro svakim europskim glavnim gradom. u tome je razlika
Ovo je Dodik preko spanskog EL MUNDA za nas IZLOBIR'O.
Dodik i Čović na jednom aparatu.
To neki nadri novinari 100% 😂