Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem, samo droga oruzje, a gdje malo politicare ispitat kao sto radi Hr uskok sa bandicem i ostalima, malo te vece ribe fatat a ne samo sitnis sa par kila
Policija kako tako odradi svoj dio posla a onda sudovi naprave nagodbu ili izreknu preblage kazne pa onda iste likove nalazimo u crnim hronikama uz obaveznu recenicu "počinitelji su odranije poznati organima gonjenja"... Sudovi su bolest ovog društva isto kao i kriminal i korupcija.
samo djelomicno se slazem ... vise se to desava zbog procedura prilikom provodjenja akcija i uhicenja ljudi kad im se krse prava, dokazi kontaminirani, nema dokaza, akcije ishitrene itd itd ... e zato u Policiji a osobito Sipa, i ove policije pored naloga za prisluskivanje, upade ili privodjenja moraju imati visoko strucne osobe od pravnika a posebno kriminalista da cijene okilnosti ibrazradjuju svaki detalj ...
s nizom krivičnih djela u posljednjih PET GODINA ???
Ko fol rade nesto, a mobitel se maznut nemoze bez njihovog odobrenja kamoli sta krupnije.
Dok FUP ne krene da hapsi tužioce i sudije od samog vrha, pa njihove zaštitnike iz stranaka him - ništa od posla. Ovi sitni kriminalci napravili štetu od nekoliko miliona KM? Šta onda sa ovim kriminalcima sa vrha stranaka koji su napravili štete od nekoliko stotina milijardi KM?
Evo da se javim poslije sedmodnevne (7) blokade od strane Klix-a a zbog nekoliko mojih postova koji su predhodili''paradi ponosa''. U tim postovima sa spomenuo :: stare i nove MM, mrak i tminu kastinske države, ''begovske kandžije, čizme, sablje i njihove nalogodavce, gospodina ''moj babo je'', spinove nekih službi i sivo političko podzemlje. Pozdrav narode.
kad cete hapsoti ove sto negiraju drzavu
Svaka im cast, al opet nisu ni blizu politicara☺
Ovi su svi "od ranije poznati špoliciji",garant...Uhvati pa pusti,nema od toga ništa...!!!
joj kad te uhvatim ,pa te onda...pustim.
trebali bi prvo pohapsit hiljade uhljeba koji nepravedno uzimaju hiljade km nezaradzenih.kakva gluma
Ovaj fup i nesto radi ali ovi u KS ama skoro nista.
Ovo za mene nije neka vijest, ovo im je posao. Kada budu iz državnih jasli vadili krimose onda će biti bitno.
Najveća akcija zbog milion maraka? Mislim, u redu je to, lopove treba hapsiti, ali za to vrijeme stotine miliona nestaju u koruptivnim rupama.
I ovi nasi politicari su napravili visemilionske stete, pa nikom nista ... kao ovi sad nesto losiji od njih :/
@JahaliSuPjeske joj bolan da nisu nekog tvog uhapsili pa si gnjevan, pusti političare, mogu raditi šta hoće, ali neće do kad hoće. Svi će oni u džehenem pa će mo se onda i mi njima rugat.
pa i ugledali su se na političare.samo što političari to rade legalno. ono kao to je normalno.
Dobro im se da zorom hapsit
Kad cete hapsit tender lopove??
Uhapsi, uslikaj i pusti...