Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ovo ne shvataju ozbiljno pa hajd! Pa ne radi nista, ni kafane ni kladionice, posalji nekog u prodavnicu da ti kupi sok , pivu , cips i zavali se gledaj tv ,spavaj , odmaraj, zenu opleti, gledaj pornjavu! Jednostavno strpi se toh ebenih 14 dana!
Ljudi, prijavljujte STOKU koja krsi propisane mjere - oni i samo oni su ti koji mogu napraviti veliko zlo samo zato jer ne mogu 14 dana da gledaju filmove... virus nece pasti iz oblaka, vec ga prenose zarazeni koji su dosli sa podrucja pod epidemijom
Ma nema se sta prijavljivati ba. Ne radi ni policija pos'o kako treba. Mogu ti I dokaz odma pokazati. Lik radi sta hoce, dobio rjesenje da nora u izolaciju, al on to ne j••• jer je lafo "poznati jeb••as"
Samo objavit imena svih ovih koji nisu nasli na adresu, a kad ih nadju pravac sator I vojska ispred da ne moze izac br 30 dana
Ta ce papci!
Kako je 4700 vece od 5037?
Mogli ste i mladju sliku postaviti. Ovo je slika stare skole u Tetovu, koja je srusena i u medjuvremenu je napravljena nova.
Samo ih po dzepu tu najvise boli...
danas dika bili