Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bih da kakim, ali mislim da mozete biti tuzeni zbog naslova. Covjeka u naslovu nazivate ubicom, a dole u tekstu navodite da je osumnjicen za ubistvo, nadam se da vam ne moram ja govoriti da su svi nevini, dok se ne dokaze suprotno. Ako sud nije presudio, covjek je osumnjicen, a ne ubica. ne smije niko staviti ime ispod teksta koji napise :D
Bar će se direktori zapitati kad budu htjelu neki krimal uraditi.
Da li je ovaj čovjek ubica ili očajnik
vratit covjeka na poso
Škole kad su postale narodno veselje logično je da ga čine incidenti samo sto nije u narodu leglo takav vid manifestacije od veličine školovanisti
ubica
Apelujem na sve koji imaju probleme sa mombingom na radnom mjestu da potraže psihijatrijsku pomoć i pomoć policije.Ako ne mogu riješiti da napuste radno mjesto.Apelujem na šefove, direktore u današnjem vremenu da više poklone pažnji rješavanju međuljudskih odnosa.
To jeste racionalno, zdravo i najbolje razmisljanje, ali nije toliko lahko napustiti radno mjesto, prvenstveno zbog nedostatka drugih prilika. Ljudi uglavnom rade zbog nevolje i nemoci, jer porodice zavise od njih. Naravno, bolje je i krpiti se nekako, nego uraditi ovakav zlocin!
Pomoc policije ? Hahahaha e moj druze..Da policija provodi ono sto treba provodit ovog ne bi ni bilo ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ah vidi se da je jadan i cemeran, jedva hoda, nece ni on dugo uzivati na ovom svijetu.Na zalost ljudska psiha u odredjenim momentima/ krizama u svakodnevnici nije dovoljno elasticna i onda se desavaju ovakve tragedije. Tuga do neba da je doslo do toga.
Da je pravde kako treba, doživotno zatvoriti
A da je neko tvoj?
Da je njegov i da je tvoj ili moj neko,za sve ista kazna.Sta god da je bilo,ne mozes ubiti tri osobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)