Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranci sad izokola pokusavaju da bosnjama objasne da je ova zajednica neodrziva... I oni skontali da vise ne ide, samo bosnjo nesto sebi utuvio... Boze sacuvaj. Ne ide ni jedan brak na silu, nema ljjubavi na silu!
*ebo drzavu gdje se stranac pita, realno.
Beogradaki zet
Sta je ba buljavi sta ti hoces, ozenio se u beogradu i sad foliras nesto...e jest nam bajden poslao izaslanika bolje da nije, isto kao i ona lazna braca turci sto sute a alija im ostavio bosnu u amanet, e vala si je ostavio svaka ti cast, a ni sam nije bio bog zna sta...
Tako se dijete ne vaspitava. Ako jednom ne sluša treba mu zaprijetiti i reći šta su konsekvencije. Ako opet ne sluša onda trebaš da primjeniš konsekvencije, a ne da ga nagradiš za neposlušnost. To je recept za katastrofu kod svakog roditelja.
Bakire, ako te budu pritiskali, samo meni javi, ja ću to srediti.
Neko zbog metra drva ide u zatvor,a neko zbog državnog udara bude još i nagrađen.Izgleda u ovoj državi što si veći lopov više si cjenjen.Sitna boranija uvijek naj..e.
Nema smisla o ovakvim glupostima uopšte raspravljati. Zemlja ima puno većih problema u ovom trenutku.
U ovom tronacionalnom uredzenju drzave ja vidim da vazi zakon spojnih posuda:Za koje god se pravo izbori jedna nacionalna stranka to pravo automatski dobije i druga i treca.To po mom rasudzivanju,znaci da nijedna nacionalna stranka u konacnici nije na gubitju.
Na magare sam pao s konja, jašem k'o posljednji dronja, ne vjerujem više bajkama. Dnevno šljakam dva, tri posla,a računa nikad dosta, kako li je starim majkama! A bratija zgrću pare, igraju golf, voza jaguare, sjede nam na kiči skotovi. Samo da prodje demokratija, u tri ljepe da ide bratija...pa da opet živimo kao ljudi... Njih je samo jedna šaka, A nas gomila prostaka
Ja iz cinjenice da su BiH hrvati clanovi Evropske unije,mislim da se EU predstavnici o svom ucescu u izmjeni Izbornog zakona trebaju jasno ograditi od uvodzenja etnicke segregacije u predsjednistvo BiH vezano za FBiH,ili ih trebaju bojkotovati tzv.Drzavne patriote zbog pristrasnosti u ime njenih clanova-Hrvatske i BH hrvata.Po ovom dvojcu Palmeru i ovoj iz EU meni se cini da je BiH u teskoj politickoj fazi.
Državni udar odobravaju svojom šutnjom jer duduka još niko ne hapsi,forsiraju izbirni zakon jer pomažu hdz.u,nas nevole jer smo Muslimani i to je tačka. Kad je dudak bio ispred Banja luke jesu li brzo reagovali i htjeli avionima napasti našu armiju. Snaga je samo u nama samim,da smo patriote da imamo poštene i pametne prestavnike inače ima da izgubimo državu...
EU ili kineska naza
Svako onaj,koji je mislio da će nam stranci riješiti bilo kakve probleme,u najmanju ruku il'je lud,il' mu noge smrde!
ništa ne potpisujte.kratko jasno
Hapsite duduka ili će sve otići u tri PM...
Pa vidite ovog facu ovog Matthew Palmera, kao podmukli pedofil iz američkih filmova, pa ko njemu i njegovoj faci moze da vjeruje, on mi najvise smrdi….