Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete sad svi kod Šemsudina M. u stranku. Ovaj Njiva će dotući SDP gore nego 2014.g.
SDP samo zna funkcionisati kao opozicija, cim dodju na vlast raspu se.
Ako vas Ramo ne spasi neće niko🤣🤣🤣🤣
Glavni uzrok ovoga je Elvir Karajbić, koji je uvijek radio za SDA, a glavni je kreator pada ZDK vlade skupa sa svojim poltronima memićem i sinanovićem.
Crvena banda pred kolapsom.
Fascinantno je koliko, vecina clanova SDP-a, cak i oni mlađi, u svoj fokus stavljaju neke zelene, crvene, partizane.... To rade i oni iz ostalih stranaka, na svim nivoima, i na lokalnom. Ideologija kod svih, nigdje ekonomije, rupa na cesti...valjda je lakse mlatit praznu slamu.
Kakav SDP najveća izdaja je to...!?
Šejtanska stranka SDP puca po svim šavovima. Još kad im građani presude, nema povratka
Skontali ovi iz SDPa da sa ovakvom politikom njih nema nigdje ne slijedecim izborima. Uz to vec dugo vremena se bave sami sobom. Koliko sam citao rasulo se i u Novom Gradu. Lose vodjena politika dolazi na naplatu. Ko sto mi je drago da SDA tone i propada, tako mi je drago i za ove, jer nisu ucinili nista da budu drugaciji i bolji. Problem je sto se ne nazire niko treci
Slusaj miki,nd stavljaj sve sdpeovce u jedan koš,ovo su pojedinci kojima nije mjesto u sdpeu
Mimo zakona VLADA FEDERACIJE , VLADE KANTONA , DRŽAVE , a ne moraš biti školovan da znaš da je ZAKON INZAD SVEGA DRUGAČIJI SCENARIJI NIJE BIO MOGUĆ ...
Kako se nista ne radi u Maglaju,kad kazu da je nacelnik sebi za kratko vrijeme bez ikakvih racuna sagradio velelepnu vilu u centru grada vrijednu 500 hiljada.
Pa vidjeli ljudi da vrh SDP-a sa HDZ-om i SNSD-om vode državu u provaliju. Ovo je bilo za očekivari i mislim da je tek početak kraha Trojke.
Da,ali koga vidis da nas vodi u nesto bolje
raspad Četñiċki komunjara
Znaci vraca se blagostanje..ma ljude kad kukaju i iscu sirotinju treba tuci biti surov ..ovi ih je...30 god i oni opet isto
Dosta više ovih matorih stranaka. Treba glasat za nove mlade nade Konaković NiP i Semir Efendić SBiH
S Niksicem, SDP nece daleko. Neda fotelje ko ni Bake.
Samo interes i pljačka. Mnogi u SDPu su čekali godinama da se domognu vlasti samo da omaste brkove.