Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kabadahiji Zekanu Helezu netko prijeti...da ima obraza poklopio bi se ušima,šta je radio borcima.
Imamjestazapaniku69 obališ ga talibaaanima kao što ti je to mama činila prljava svinjo.
Mars djubre jedno balijsko. Do jucer si pljuvo po HDZ-u, napadao SDA da popusta HDZ-u, a sada si potrcao Covicu u Mostar i u zadnjicu mu se uvukao. Djubre jedno balijsko.
'...a vala i jest more za mornare...' Čuj ministar odbrane?!? JOJ, DRŽAVO!!!
Podrška za Zukana. A botovima koji nemaju vlastito JA. Neka pogladaje šefa stranke u ime koje napadaju. Pa ženu je postavio bez diplome za direktoricu najveće zdravstvene institucije. Svijet nam se smije. Osmicu za direktora OSA najviše bezbjednosne institucije bez diplome. Pa Respiratori, naši očevi majke umirali su samo zato što su na silu prikopčani na neispravne respiratore. Pa pogledajte gnurci jadni da kadrovi SDA prekrivaju ubistva naše omladne. Imate li vi stida i časti?
Notorni alkoholicar
Ovo onaj kbadahija sto se tuče po kafanama i drugima prijeti! I fol meko njemu prijeti sve za promociju! Vrati traktore pavlo!
Joj koje proser*******....nemoj Helez bgti....kako si samo bezobrazan...sad ti kao neko od onih koji klanjaju prijeti...igras na kartu zrtve....stavrno nemas obraza ni koliko je crno pod noktom..
Bježi, sam sebi prijetiš i čuješ glasove boraca šta si im kada nanio. Samo kad ločeš miran si
Tako je ministre. Sarajevo, a ne Kabul. BiH, a ne Afganistan.
Neka su Laktašenko i Štovatelj UZPea antišisti, a ti stavi etiketu na Bošnjake
Akohol pojeo mozak, ko tebi blan prijeti ??? MRŠ !!!
Je te usta govnaru
Ovog zekana treba zaposliti u vladi za izbacivača ali samo ako može biti trijezan, to je njegov nivo i domet.
Haj ne kaki
Zukan 2014 iz prava na novcane naknade izbacio hiljade laznih boraca da bi oni pravi imali normalna i dostojanstvena primanja, SDA ih 2014 sve vratila u prava, da bi osigurali glasacko tijelo, i Asimi , FAdili kriminalni koji se plase procesuiranja za kriminal ga optuzuju kako je prevario borce.
Eto nek bude po uzoru na Jugoslaviju,koja nije bila antidemokratska i nije bila vladavina jednog covjeka. Gay osobe su imale sva prava,stranacki funkcioneri su nosali Moncler,Polo,Armani…Vjerske slobode sve dozvoljen,mogao si vlasti psovati sve po spisku.
Kamo srece da je sada Jugoslavija
Pa i to je neki pokazatelj? Nebi džaba dobijao prijetnje.