Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj pod dejstvom alkohola... se'am jegera, se'am jegera. 😂
SDP jugobalijander pijani. Treba ga dobro istući Samir Kanlić goraždanski otpad.
Ovako stoje stvari dragi moji... Kanlic je dobio stan od Opcine u centru grada, po cijeni od 600 KM po kvadratu, koje nece da plati Opcini i za to krivi Adzema, pa se desilo to sto se desilo danas na ulici...Nek' neko nama dadne stan u centru grada po toj cijeni...Idiotizam, uhljup i neradnik!
Ma ništa mu nije uradio, malo ga pokocko
Samir Kanlic, brat, bosnjak, pa pijan, da li je moguce...vela havle
SPAS = elektronsko glasanje, ovo je cirkus u nastavcima. Sa jednim klikom od kuce ili sa birackog mjesta gdje su tableti ili mobilnim timovi sa tabletom ti dodju kuci i glasas. Jedan klik i u realnom vremenu svako vidi ko vodi i nema apsolutno sanse za izborne prevare, "nestale" kutije, prevrnuti kombiji, ispale vrece iz kombija i slicni cirkusi. Po meni ko glasa protiv ovog zakona je u namanju ruku sumnjiv zar ne? KOME TO NE ODGOVARA ????
U NOVOGODISNJEN IZDANJU I POD DASKOM VEC RANO UJUTRO, YBO RUSE, VIDI BIH
Gazi SDA
tobejarabi, udario bosnjak na bosnjaka;-)
Sekretar geadskog smeca
Ma neka ga je opalio , ovo je onaj seljacina sto govori Slećelo
Vise su pokriveni informacijama bili americki izbori nego nasi!!!! Kod nas kao da se nista ne desava!! Strani su ovi istrazivacki novinari!!! Haha
Pobili se zbog reda za pizzu, ovaj htio preko reda
Čuj ''lahkih'', bože me sačuvaj.
Reagiranja Milanović: Seljački ispad SDA, >> ahahahahaha... “Jasno je da time ciljano odajem priznanje cjelovitoj BiH i javi se nekakva stranka (SDA) iz susjedne BiH – inače bratska stranka HDZ-a, to su ti europski ‘pučani’, sve s kolca i konopca, i normalno im je da oni određuju o čemu će se razgovarati u Hrvatskoj,” kazao je Milanović.
Nek Netflix snimi neku seriju o bh. izborima. Koja komedija
Alkohol je zlo svakog zla...
@VelikaBH Duh iz boce.