Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to šrapneli nego rakete koje se rasprsnu prevare Iron dome.i pogode ciljeve
Njemačka je skoro 2 godina bombardovala sve redom, nekažnjeno i onda sravnjena sa zemljom.
Oj Putine svjetska silo nasa nece svijetom komandovat' pasa, ti ces njima i koljenu petom objasniti ko ce vladat' svijetom, mislili su da su sada mirni da te nema Vladimiru silni, pokazao ti si sada svima pravoslavna zemlja koga ima, sest vijekova sad ce biti nasi jer tebe se cijeli svijet sad plasi, nek' zavlada blagostanje i mir udje u sve kuce neka vjera pravoslavna sad dozivi vaskrsnuce!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali nije mi jasno kako niko da nastrada,ili kriju ovi
kriju, nijedan mediji od početka nema pravo pristupa na terenu Izraela. samo šta oni jave - to je to
naravno da kriju. Sram ih je koliko su j**ni. Čak i Al Jazeru hoće da ugase.
Ovo je trenutak ili udari svom snagom na Izrael, ili uputi poziv za mirovne pregovore.
Rusi i Kinezi su zadnji otpor cionistickoj vlasti. Sve koji su protiv ovog nehumanog rezima treba podrzavati u svakom pogledu
2 diktatora protiv treceg? Jasta radi.
Zashto je objavite da je eliminisan vodja Hezbollaha?!
Nije eliminisan :)
Kako da ne,jedna zena ranjena,al u limburgu,p.valjali su oni vas tu.
Sudeći po komentarima, Trojka i njihovi botovi podržavaju izraelsku agresiju na Gazu i Bejrut. Ako HDZ podržava Netanjahua, naravno da mora i Trojka jer je njihov narativ u potpunosti usaglašen sa HDZ-om. Trojka je petokolonaški projekat osmišljen u beogradskim i zagrebačkim kuhinjama čiji je cilj relativizacija, revizija istorije i izjednačavanje žrtve i agresora, kako bi djeca jednog dana u školama učila da je ovdje bio "građanski rat" i da smo se "svi ubijali".
Sve su ovo taktike mosadovog hamasa i hezbolla kako bi izrael imao alibi da ravna kao sto je palestinu, sad i liban.
Ovaj klix je postao smijesan sa ovom supresijom slobodnog govora. Medijska diktatura. Ne mozes komentar napisat, za klix je sve govor mrznje
Trojka preko Klixa, Avaza, N1 i Face TV pokušava da uguši slobodu govora i uvodi cenzuru i diktaturu u medijski prostor i društvene mreže. Uživajte još malo, botovi i wannabe diktatori iz Trojke, uskoro slijedi smetljište istorije!
Upravo tako. Ovo je ustvari najveci moguci cin diktature i slobode govora. Ovo nema veze sa govorom mrznje. Govor mrznje je samo razlog za totalnu cenzuru i kontrolu.
Mora da je opet negdje gdje niko ne zivi. Sve mi se vise cini da je hezbollah i hamas u rukama mosada
Bravo Mossad
od granata nema ljeka
Prolazi sve više raketa, prilagodjavaju su, traže rupe i nalaze.
Tako brate, sada je mom ptsp bas dobro.
Vidite li nazive tih mjesta vi koji mi pucate minuse
Ta sva mjesta koji je Hezbolah granatirao su naseljena Arapima Druzima
nisu, druzi naseljavaju Golansku visoravan