Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Leonardo DiCaprio je pobijedio
Pobjedila je rijeka prijatelju moj medeni
Kad si tako jak investitor ulaži u solarne panele i vjetrenjače, mani se RIJEKA čovječe !!!
Samo pravna država. Ni po babi, ni po stričevima. Bravo.
Kobajagi seljaci-naturalisti iz sela a da im provjerim kanalizacione cijevi kladio bi se da su ih sve okrenuli u ovu rijeku rijeku! Kada je njihov interes u pitanju drugi kriterij -ne zele kopati septicke jame.
Provjeri da li su kanalizaciju izveli u rijeku pa ih tuzi. Sta je gore HC ili kanalizacija. Neka kopaju s. jame. Akumulacija malog jezera se moze napraviti u kisnoj sezoni da protok vode uvijek bude dobar za floru/faunu.
Seljačina. Otvori fabriku. Violeta i ostale da budu uzor. Zaposli ljude. Svako bi laku lovu na brzaka a ti našao rijeke, prirodnu ljepotu zemlje nam. Stid i sram da te bude.
Treba mu,ostalo je primitivnog u njemu.Daj da I rijeke unistim kad imam pare
HE Mirza Teletovic...to ne zvuci dobro za male zavidne ljudske spodobe. Nas mentalitet. Rijeka ce teci i sa hidrocentralom bijedo.Da Covic ili Kordic zele napraviti HC Cudic i slicna bijeda bi rekli OK. Obnovljivi izvori se isplate zato sto drzava daje subvencije,a ne zato sto zarade od prodaje struje. Solarna E je skupa a baterije moras kupovati svaki 5g. Vjetrenjace da bi se isplatile treba ih podici vrlo visoko100-250m.....Svijet ce se ponovo vratiti na ugalj .
gooUser1584984228 spodobo,i ti pokusavas biti pametan a u stvrai si glup ,Cuj drzava daje subvencije,narod daje tu subvenciju preko raćuna za struju preko naknade za obnovljive izvore,pogledaj malo racun babin koji placa..Nista narod i drzava nema od ovih mhe samo njihov vlasnik,i on nista svog novca ulozio nije jer ameri ne daju dolare za takve svrhe,njemu je austrijska banka dala kredit ciji je krediter sin jednog od projektanata ovih mHE..sve se to krije od naroda
Ostani legenda, ne postaj brabonjak... Ne treba ti!
Ker primitivni, smece si kako od igraca tako i covjeka
Ta mini hidroelektrana je trebala da "pere" milione u BiH kao što neki već rade.
Pravite solarne ko skutori.
Vela havle..
Vela havle..
Još jedan u nizu "patrijota"
"PODUZETNICI", bljuje mi se od tih ljudi.
Krvava ti svaka marka bila kad svoju BiH uništavaš majmune Jablanički!