Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je preživjela mnogo veće zlotvore od tebe ne brini. Ako je nesto kolonija to je tzv Rs koja je nastala na genocidu i etnickom ciscenju.
@FlashGordon Meni je simpatično gledati i slušati Dodika, lik se ne boji nikoga, a kad bude trebao biti yeban same će mu gaće spasti.
Velikosrbi su najveci zlotvori. Uz velikohrvate, naravno. NIko Bosni i Hercegovini nije toliko zla nanio, kao oni i u onom i u ovom ratu. S druge strane, a po snazi i u odnosu na carstva, koja su se u BiH pojavljivala i nestajala, dok je Bosna opstajala, su to obicne gnjide.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sreca oa se ne pitaju nista
De usput naletio na njeg pa da se slika.. vidi se na slici 😂
Sta ono rece Niksic relaksirani i novi Dodik🤣
Našla krpa zakrpu a smeće kontejner!
Dje ikona, kad ce je vratiti i zasto nikad?! To da je vracena, znamo iz brijacnica, rekla-kazala, daj je na sunce!!!
i kaze da nikad nece biti podanik, a kicmu polomio klanjajuci se i moljakajuci, kao dijete
ima li para na vidiku
Samo laprdaj. Brzo će i po tebe doći
Putuje Bosanskim pasošom, na trošak Bosne, prima platu od Bosne, živi u Bosni, i priča Bosanskim jezikom, umrijet će u Bosni i kosti će mu ostati ukopane u Bosanskoj zemlji,…krmak divlji.
Dodik je eksperiment zapada, on mora da priča šta mu zapad kaže, jer to i njima godi...kad se usere sam će gaće prati, isto kao u vreme prije eksperimenta😉
Mama ugostila morona ŠČ
Sve ce Dodik uraditi da niko nikada u Bosni ne pita odakle ti milijarde. Naravno da mu ne odgovara neovisna i jaka sudska vlast.
Dodik, je jedini eksperiment...On je jedini koji se lagano raspada.
za zatucanog bosnju ova karikatura nije neprijatelj,vec svremena na vrijeme zna iznijeti pokoji lapsus,dok bi svoje pripadnike naroda hrđavim nožem poklao
jel vratio ikonu
Pa jesmo kolonija, puna mržnje nažalost....Niko nas ne doživljava...Dodik je prava seljačka faca..
genocidaska kolonija rs