Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratim po malo oko izbora u ZG-u, i ovaj Tomašević svoju politiku bazira na: gdje su novci, ovo je koštalo toliko a moglo se za toliko, ne treba nam fontana, svi beskućnici će bolje živjeti,...napad na drugog a nikakvih noviteta.
Klix komentatori sa dugogodisnjim stazom za tastaturom brste regionalnu politiku. Genijalno 😂
Novi Milanović. Kad ispuca ove teme, doci ce na red prljavi Bosanci koji su im krivi za sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tomasevic mali pametnjakovic dosadnjakovic
Stavite Antu Jelavića
Stavite Covica za gradonacelnika, cak stuje lik i djelo Draze Mihajlovica i nosi njegov orden kojim ga je "zakitio" njegov suprug Dodik :)
Mora biti Hercegovac i nikako drugacije
Lijevo-zeleni? Zvuci mi kao komuniste koji zele legalizaciju prostitucije i marihuane
Ovaj lik i svi oko njega nisu mi "legli". Tipičan NVO demagog. U biti, dobrim dijelom i vuku korijene iz NVO organizacija što konkretno znači puno šuplje priče, a rezultati mali ili nikakvi. Dežurni kritičari vlasti i sistema a ideja vodilja je zakačiti se na budžet i parazitirati. Lako je graditi poziciju na kritikama sanacije i obnove nakon potresa u Zg, žičare, fontana, svjetskog ski kupa, Zg Adventa i ko zna čega, a jedina odgovornost i rad je dizanje ruke u Zg skupštini.
vidljivo je da Tomislav Tomašević ima veliku podršku među mlađima i visokoobrazovanima, a kandidati HDZ-a i SDP-a mogu računati na veću naklonost među biračima starije životne dobi, govori istraživanje Nove TV. Cim to predje 50g zabranit glasanje.
Koji odgovara velikim korporacijama.
Problem citavog regiona ( a i ostalog dijela Evrope) je poceo biti: kako do velikih para, a da se k... nemrdne! Ne valjaju ova vremena nikako...
Ne moze zagrepcnin biti gradonacelnik, to mora biti hercegovac
Zabraniti starijima da glasaju kad uporno glasaju za odlazak mladih
Go Green :)