Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čega se pametan stidi, stim se budala ponosi.
Na ogradi zgrade Biskupije...?...danas je dan sjećanja na Vukovar i časne heroje...ovaj ako je učinio dio od onog za što ga optužuju i osramotio uniformu koju nosi zatvoriti na 100god samoće,takvi ne spadaju po hrvatskog vojnika...ako je istina da se ovo kači po crkvenim objektima nemam riječi....
Ovakve idiotarije idu u prilog samo siriteljima anti-hrvatske histerije u BiH, naravno. Slicne diverzije je radio i Beograd po Zagrebu pocetkom rata (akcija 'Labrador'), od antisemitskih, pa do nekih desetih budalastina, ali istina ispliva na vidjelo. Uvjeren sam da ovo nisu postavili Hrvati jer nitko normalan ne zeli velicati zlocinca jer doticni je zlocinac, premda mu je sud udredio malo manju kaznu, no to je ipak preko 12 godina zatvora, a ne znam je li itko ista dobio za Grabovicu.
@ritmututukizabaohao...te misli će vas odvesti u ambis...bar je kardinal Puljić bio uvijek na strani Bosne...sad vam i on ne valja?..vidi,vidim da vi i Bakir i SDA slavite i 7.muslimansku kojoj je na čelu bio Šerif Patković i slična bagra a sad je u vrhu SDA - ja ne želim da se spustamo mi i hrvatski vojnik na tu razinu...a ako je kod nas sve čisto samo je nebo granica... kardinal Puljić dok je za Bosnu Bosna će biti na uzgor,ako ne bude za nju neće je ni biti
Kad vidim koliki su Hrvati otpad od naroda ponekad mi je zao sto nismo prihvatili mobilizaciju nas 300.000 Bosnjaka kad nas je zvala JNA da idemo na Hrvatsku.Da smo to prihvatili danas ne bi bilo fasizma na ovim prostorima.
Osvanula je njemu i ona druga poruka! Đe će sada sa glavom?
Fakat, ko su ove ništarije koje nemaju drugog posla u životu, a i ovaj klikx im pridaje pažnju kao da su Nobelovu nagradu dobili.
Pod hitno pustiti iz zatvora oslobodioce i obustaviti procese protiv onih koji su OSLOBODILI Grabovicu i Trusinu.........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Zamisli sta bi tek radili da nisu nosioci europskih vrijednosti brrrrrrrtt:)))
@StGeorg pazi ja ne govorim ni o kakvoj dominaciji ja ni za kakvu dominaciju nisam.Jer ja zelim ovdje da zivim radim i porodicu da gradim.U mojoj porodici ako hoces da znas imaju sve tri nacionalnosti zastupljene.Imam jaku puno prijatelja i srba i hrvata.A srbin mi je poslao 94 garantno pismo za DE ja da kao djete i roditelji mi spasimo zivu glavu.Vukovara kao i Srebrenice mi je zao.Al mrzim podjele po nacionalnosti i vjerskoj podjeli.
Nositelji europskih vrijednost iz petog stoljeca PNE.
@StGeorg :Kakve ovo veze ima sa muslimanima ti zivis u Federaciji gdje vecinu cine muslimani,nekad su tvoji preci katolici ili pravoslavci neznam sta si po vjersoj naconalnosti i moji muslimani skupa radili i gradili.Sad ni jedni ni drugi ni treci ne vrijede crne pare.Zivi se od MMFa a.Omladina ode u Njemacku gdje se i srbin i hrvat i bosanac zovu zemo..znas da govorim istinu.A evo ti i odgovor ne za uredjenu nego naj opremljeniju zemlju a uz to i naj bogati su UAE.
Ma Djoedje je naki Djikan.
Da je uredjen sistem kao u zemljama EU sad bi tu bila Policija uzmali se otisci,brzo bi se naso nacinalista koji je ovo je ovo napisao i koji voli proljevanje tudje tudje krvi.Pa bi on zatvora zaradio i novcana kazna i to visoka i ostao bi bez posla..ovo je coviceva eu opredjeljenost.
SVIMA, znači SVIMA koji veličaju i pravdaju zločine te sa tim smatraju da na taj način pokazuju ljubav prema svojoj naciji i vjeri, pravdajući se recipročnom opravdanošću naspram drugog zločina je3em sve po spisku i poručujem da idu tri pi4ke materine!!! 161
Bolje bi bilo da ste na tu crkvu napisali plakatu: STA CES SAD COVICU ZA ONAJ ALUMINIJ KOJI SI OPLJACKO.
Grubeša, sudit će se svima koji su bilo kako pomagali ratnim zločincima. Ti si samo jedan u nizu falsifikatora tipa Bože Ljubića!
Ama pametan svakako zaobilazi te uzp teritorije sem kad treba serum protiv ujeda pa ide u lov na poskoke.Treba to ostavit tamo ko samoupravu i nek zivi od mitova hrvatskoj junastva stice svakog svacije kad mu bude najsladje zivjet
OLDRYDER.PSYCHO - traže ogromne pare i benefite da ostanu. Bolje im je da odu! Eno zagreb jedva čeka da ih pribere u svoj zagrljaj!
Ovo me, prenatalno, podseća na one scene kada su novinari i kamermani B92 ganjali Ratka Mladića po planinama i vojnim odmaralištima... pa pitaju nekog seljaka da li je video Mladića, a ovaj kaže: "Ajde, novinari, idite odakle ste došli... možda spava čovek." Pustite Radića da odmori lepo, mora da odspava, pa ćemo onda sve po redu: kratko piće, predjelo, odabir etikete, glavno jelo... ceo fazon.
NijeMeho - ... a praljkovača?
@alejalipa92 Neki heroji prežive, neki ne... tako je - kako je. A Alija? Jel ostalo nešto? :-)
Korisnije bi i ispravnije bilo da je postavljena plakata sa natpisom u smislu, Covicu sta i dokle nas dovede i sve privredne i drustvene vrijednosti ti i tvoj HDZ pokradoste kao i Aluminij koji si zaduzio preko 300 miliona a sad nam podmeces ovakve medunacionalne idiotluke da skrenes stvari sa glavnih pitanja.