Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic je izgradio karijeru na smrti ovog mladica.
Nipotizam i Prevara NiP koristio ovaj slucaj godinama, Arijana Memic skontala i napustila NiP
koliko će još koštati osmicin slučaj memić i rad njegovog čovjeka ifeta ferageta
Inace,dokle dogurase Trojkasi sa slucajem Memic?Jesu li rijesili kao sto su obecavali na predizbornim skupovima dok su vodali Muriza i Arijanu kao dvije mecke i pokazivali ih narodu da glasa iz sazaljenja?Vidim nema vise clanaka o njima otkako se Arijana zalila na njih.
Ovako ce i Fadil dobiti drzavu u Strazburu,samo sto ce se njemu morati isplacivati visemilionska odsteta,ali to treba Trojkasima konfiskovati privatnu imovinu pa platiti,a ne iz budzeta parama naroda.
Sad ce Konakovic da objavi svu dokumentaciju koja dokazuje da je Bak... pardon, da je Josip kriv...Kakav sud, Memic zna bolje...
DANAS SVAKI PATRIOTA DA JE PRED OHRom MUSLIMANSKI NAROD NEĆE NESTATI!
KAD HAPSITE MEMIĆA?