Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seoski lopovi a mi kolektivno pokradeni seljani
dno a sutra pazi prazricni iziava
Na noge Begu ☝️🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zanima me samo jedno, ako su članovi predsjedništva legitimno izabrani članovi predstavnici konstitutivnih naroda u BiH (Dodik, Komšić, Džaferović), zašto u svim pregovorima učestvuju Dodik, Čović, Izetbegović? Kakva je ovo smijurija? Kao, ko vas jb, ko god da je na vlasti, ova trojica se pitaju? Odjebaus više!!!
De procitaj malo nesto...
Presednistva predstavlja Suverena a ne konstutivne narode
sta li su bakira namagarcili
Narod koji je navodno za multietnicku drzavu je najveci krivac za ovo stanje.bosna je medjunarodno priznata drzava i nijedna zemlja svijeta nije za raspad drzave.podrzavajuci politicare koji su za drzavu po mjeri jednog naroda i negirajuci prava ostalim izazivaju stalni konflikt.zaso su napustali jugu i svoj narod izlozi ratu genocidu kad su sva gradjanska prava imali.
Nije im dao da daju izjave. Zamisli ti k'o neki predsjednik i dodje to lik i kaze vas trojica necete davati izjave veceras (da ne valjate svoje suplje price) ja cu dati izjavu
Smijurija od države kakvi nas volovi vode, vidi ovog Bakira kao dijete s kojim se niko neće igrat...
Bosnjacka politika treba da se ugleda na Kosovsku i albansku politiku . Izetbegovicu je bolje da neide previse na razgovore sa sattlerom dodikom i covicem sve su mu to neprijatelji
Dodo i Covke ruku pod ruku (ocigledno da su Dodu malo smirili) a jadni Bake ostade i bez prijevoza hahahaha
Najvise se treba bojati zucka jer ga ovi mogu preveslati a on pristaje na sve ... ko merhametli lik... daj miletu nesto daj draganu nesto ... NISTA nikom dati im rackudadudlaju svi zajedno a medjun.zajednica koliko ima poz.stvari to je vise u sjeni negat.stvari. Preporuka je da po svijetu lobiraju svi koji to mogu, izdvojiti novac i okupljati sve jaci Bosanski bh blok ali intelekt.elitu a ne stranacke populiste i budale
Dodik se previse popeo uz uze, sad se spusta al polako i dok je visoko gleda da ubere sa strana sta god se moze ubrati. Pusti pricu da su srbi bili ugrozeni prije rata. Prije rata su srbi bili najprivilegovaniji jer je beograd bio centar bivse Juge. Rat je bio zbog toga da ne izgube te 'ex juge privilegije'. Ako su srbi bili od nekoga ugrozeni, to je bilo od politicara i korumpiranih ljudi, a sto se tice viceva srbi su imali ih masu na racun bosnjaka.
Ostali bez para i tacka. Ma svejedno nama mi svako nemamo pa me i ne dira. A sto da nam daju kad nekolicina pokrade.
Moj Bakire I. valja tebi sa ovim hijenama!
Nas maltretirali mjesecima ratnom retorikom, i sad zagrljaj i svako svojoj kući.
Vidi Dodika i Covjeta,dva stara lopova, u zagrljaju
Pa da, svi se dogovori vode u institucijama, samo transparentno, ah smrdljivi stranci nude neke kredite, lovu al da bude po njihovom, a poglavica Bakir sam i uplašen, mogu ga navuč!!
Tri terora
gledaj dodika i covketa kako se grle a zavadjaju narod