Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjednici ove i svake naredne godine su Red Bull skakaci koji dođu i objasne kako se to radi sa jos vece visine. Otkad oni dođose, ovi postase smijesni sa ovom pricom.
Budi ti frajer pa skoci barem na noge tastatura frajeru.
Ti skakači kažu da je teža za izvest mostarska lasta
Ovo je gavran
Ahmet se smijeska zeljeznoj ogradi
Puno srece Ahmete!!!
Ako su mislili i dalje pravit od ovoga neko cudo i pretjerivat, nisu trebali dozvoliti Red Bull skokove. Ovako sad je svakome jasno da je ovo na nivou " daj 10- 20 eura da skocim" i to je to.
Čuvajte se da ne bi koji čamac naišao. Kako to ovi"organizatori" organizuju,ne bi me začudilo da i nekakav brod ne naiđe
Sretno Ahmet eee!
Navijam za Ahmeta i Mostarce svim srcem
Radi se o amaterima skakacima,njihov naj veci domet je uzeti 50-100 eura od turista koj su na mostu.Iritirajuce je sto su toliko napadani i bezobrazni da je to necuveno.Oni zavode red na mostu,nardjuju ljudima da iskljuce kamere ako nisu dali 10-20 eura.Momci i djevojke iz Red Bulla su profi i kada oni skacu covjek uziva u gledanju tih skokova i ne ganjaju vas za 10 eura!
Ne seri i ne laži niko ne zavodi nikakav red, prije dva dana stigao i boravio 10 dana kao turista u Mostaru. Fenomenalno sve a kapa do poda za ove momke
Sad mogu mirno spavati
Sretno Ahmete S2pac!
Ovi se nesto furaju kao da su ne znam ti sta, oni ludjaci iz red bula su za ove astronauti
Evo i ovome gore sam napisao kad ste frajeri i mudonje prijavite se na skokove pa da vas vidimo.
ko je bio pobjednik na 397 skokovima? Most bio u izgradnji/
Kakva pretenciozna i tendencozna najava pobjede. Pa odmah se idi namještanje. Skočio 3 puta sa Starog i odmah pobjednik. Ozbiljna organizacija i sudisjki žiri ikada ovako nešto ne bi smio izjaviti. Prema ovome - drugi skakači ne trebaju ni dolaziti.
Vidi mu se na faci da celom razbija vodu
Jbt pa ne postaješ valjda šampion tako što triput skočiš sa Starog Mosta (tako piše u tekstu) i što će još Klix napisati da si baš ti novi šampion?!