Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ovo moguće? Dokle ide ova ludost? Treba nam potpuni restart. Svaki dan tužne vijesti, ništa se ne riješava, a svaki dan sve gore i gore...
Bedem vjera na djelu štaš
Prioritet2 slažem se, treba ispitati preostale paradžemate i kvazi-paradžemate unutar IZ
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svezali ste policajcima ruke, sad ih svako napada, da je njega policajac ubio, dobio bi cenera glat poznavajuci nase sudstvo i jos jedno za sve policajce, sto vam je drzava dala pistolj, da ga onako nosis??????
Svezali su i oni sebe sami , niko nista ne trenira po 130kg sammo u autu po restoranima . Malo i to
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vehabije-napale-novinare/070402006
MA NEMA DIREKTOR SIPE I SUDIJE DA SE BIRAJU PO NACIONALNOSTI, TO MORA BITI SPOSOBAN, POŠTEN, NEOVISAN O POLITIČARIMA, ZAKON DA SE PROVODI, SVE DOK ONI BUDU KORUMPIRANI, NESPOSOBNI I STRANAČKI OSLOBAĐALI, BIĆE HAOS, RIBA OD GLAVE SMRDI, VAZDA JE BILO. NAROD JE KRIV, IZAĐU DA PROTESTUJU ZA NEKE POLITIČARE A ZA ŽIVOT NIKO NIŠTA.
Odavno je alarm uključen ali niko ne reaguje, govore sigurno je, sve je ok, neke statistike lupaju, mala zemlja, ovoliko nereda, znak je da vledti ne znaju posao, bave, se nacijama i stranke šta je čije da mogu krasti preko tendera, mene čudi narod u BiH, šuti se,male plate, korupcija, cjene previsoke, nezadovoljstvo. Pravosuđe korumpirano
Odavno je alarm uključen ali niko ne reaguje, govore sigurno je, sve je ok, neke statistike lupaju, mala zemlja, ovoliko nereda, znak je da vledti ne znaju posao, bave, se nacijama i stranke šta je čije da mogu krasti preko tendera, mene čudi narod u BiH, šuti se,male plate, korupcija, cjene previsoke, nezadovoljstvo.
Odavno je alarm uključen ali niko ne reaguje, govore sigurno je, sve je ok, neke statistike lupaju, mala zemlja, ovoliko nereda, znak je da vledti ne znaju posao, bave, se nacijama i stranke šta je čije da mogu krasti preko tendera, mene čudi narod u BiH, šuti se
Pobjeda SDA se tamo slavila uz tekbire , i onda nudite suživot neki.
Vjerovatno učenik nekog šejha koji se borio za gradžansku bih
Ovo je nazalost realnost koje ce biti sve vise i vise..za ovo stanje u drzavi su krivi Dodik,Bakir i Covic..
Krive su propagande koje ljudima na sve strane ispiru mozak. Toga nije bilo prije. A drzava je kriva sto ne hapsi b. gru i sto gradjani nisu zasticeni i sigurni.
Nažalost čovjek je mrtav, ali lice u stanici policije da nije pregledano i oduzeto mu sve to je vise nego porazno za sistem. Procedure moraju biti ispoštovane
Tako je izoluj se u svoja 4 zida, slusaj koga slusas i kako da ne puknes. Kakve sve gluposti ti ljudi pricaji, i nemojte da mi pisete ne govore oni da ub., negativno uticu na psihu sto je dovoljno. Hoce li ovaj izjaviti sejtan mu rekao naveo ga kao jedan sto je ub. svoju majku, ocuha, nanu ili koga vec?! Na lijecenje prim.vci jedni nije sramota, 2024. je godina.
Cim je Ognjen nastradao odmah je terorizam,a kad nastrada Muhamed ili Ahmed nije terorizam
ovog malog treba javno.... za primjer svima
Možda i nagraditi, ne znamo šta je uzrok.
^Evo javio se jedan od pac. jenata koji kad se desi ub. opravdavaju, za takve komentare treba poI. cija da vam kuca na vrata. I vi snosite dio krivice boI. sn ici jedni, kako bi nekoga dobro posavjetovao i pomogao za promjenu?!!
Čikago nam nije ravan u doba Eliota Nessa !!!
Ja često viđam po dvoja patrolna kola na Husinu kod Tuzle u konobi...u toku radnog vremena...
vjeronauku van skola za pocetak
Dovoljno je znati da su nam ministri kriminalci pa sta onda ocekivati