Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U obavljenom razgovoru maloljetnik je izjavio da ga je istog dana oko 18 sati u ulici nepoznat Alipašina, općina Centar Sarajevo, fizički napala i povrijedila nepoznata osoba." blogeri od 15 godina prevazilaze vještine kliksovih novinara...
Isto ko da da je google translate preveo s Kineskog
Ako su se pobili, okey, barem mu nije izvadio nož il kako su krenuli, pištolj.. Ako je napad iz čistog mira, nadam se da ima oca da riješi to za njega.. Lijep pozdrav.
Imao je ćelavu glavu 2 metra visine stomak kao bure i trenerku komplet manja za dva broja umjesto a je izgovarao o
Ihhh pa ti bar petinu gradjana opisao
Pa to je MostarskiRambo
@sake.sakarac na instagramu taj sam
Klosarcici mali.Danasnje cure vole ovakve momke,jer je u njihovom drustvu kao "sigurna" hahahahaha cast izuzecima koih naravno ima dosta. I roditelji podrzavaju to klosarenje.Ma lave da si moj isibo bih te da te boli guzi*a cijeli zivot.
Poznajem momka kojem je slomljena vilica licno, nije nikakav “kurcevit” da bi mu neko lomio vilicu, teska je povreda i trenutno je u bolnici tako da mozete prestati sa tim komentarima, “sigurno kurcevit treba ga prebit”
Momak je itekako “kurcevit”, ali svakako nije zasluzio polomljeni vilicu
pitanje je zasto je napadnut? niko nikoga nece bez razloga uhvatiti i slomiti mu vilicu... Garant je u pitanju neki klosarcic sa nike bubregom, ide gas stavom o zivotu i slicno. ako je to u pitanju onda je napadac imao dobar razlog, a ako je neko normalno dijete jasno je da je napadac poremecen
Nije u pitanju klosarcic sa nike bubregom i stavom ide gas. :)
ne napada se bez razloga deder policijo ispitaj to..niakakv razlog da krije nasilnika i nula tolerancije za nasilnike
Pronađite ga i olešite
Lično sam bio svjedok kako takodjer, po izgledu dva maloljetnika- klošara, u istoj ulici maltretiraju ljude, da bi prolazeci pored mene rekli "necemo njega". 21 vijek - glavni grad BiH- tuga- nazalost!
A što se ti nisi okreno i opalio obojici po šamar kad su takvi kokošari, nego ko pi.z.da pognute glave hodate pa takvi provode gdje hoće.
laze da je nepoznata osoba jer ce mu opet polomiti vilicu kad ga vide
Ma da je pametan mali, tuzio bi ga jer garant zna ko je, pa nek svojoj mami onda lomi vilicu
A ti znaš ko je i hoće li mu opet polomiti vilicu? Pametnjakovicu
Mene koje god napo znala sam ga Pogotovo on mene mene😂😂😂😂😂
ako je ovo neki 'kurceviti' maloljetnik neka mu je slomio vilicu, a ko je neko pristojno dijete koje je poslo po mlijeko za staru komsinicu a punoljetni muskarac ga bez razloga napao, onda tog 'punoljetnog' treba ubiti od batina
Napasti tog napadaca i njemu polomiti vilicu
Ovo mi smrdi na situaciju gdje je otac razbio ovom liku vilicu jer mu je ovaj maltretirao djete u školi. Evo imam 25 godina i do sada mi se nikada nije desilo da mi neki random lik, bez ikakvog razloga priđe i razbije vilicu, ono kao slučani prolaznik. Ovo je baš bilo iz bijesa.
mali laze da ga je napala nepoznata osoba
već sam se pitao šta je sa jalijašima, sve nesto migranti, noževi, pištolji
Jeste, bas sve nepoznati hodaju gradom i iz cistog mira lime nekom vilicu....bit ce da je trazio - dobio...
*lome