Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sam cuo iz nekih prica, tamo ljudi sa fakultetima čiste lišće i snijeg ispred zgrade NUBBiH-e, sklapaju police, nosaju stolove i stolice........rade domarske poslove.
Posebno molim Magodu, Durakovicku i ostale ministre, koji s vremena na vrijeme daju NUBBIH-e pare za projekte, da za uzvrat traže račun ili neki papir crno na bijelo, gdje ce tačno do zadnjeg 0,01 feninga pisati U ŠTA SU PARE POTROŠENE.Dajite im ubuduce u fening tačno koliko treba za projekat, ni jednog feninga više.
kad ce inspekcija, Tuzilastvo i SIPA posjetiti Nacionalnu i univerzitetsku biblioteku? Zasto Tuzilastvo drzi u ladici predmet o nestanku rukopisa neprocjenjive vrijednosti? Zašto Ovcina ne ide u penziju u koju je trebao prije par godina? Kako biblioteka ima pet sluzbenih vozila, a radnici mjesecima nemaju plate??? direktor ide u Varsavu u vrijeme dok radnici cekaju martovsku platu. Kako je direktor uzurpirao prostor UNSA da bi svoje privatno vozilo parkirao u magacin sa knjigama
I odakle mu 4 stana na luksuznim lokacijama dok ustanova koju nelegalno vodi propada a radnici mu nemaju za lijekova i hranu? Sta ceka SIPA?
a gdje su pare od izdatih knjiga, fiktivni Ugovori o djelu, jaranski tenderi i javne nabavke, financijska policija bi imala pune ruke posla da ne pricamo o zaposljavnaju djece zaposlenica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne bi bilo zgorega da se informisete i sta vec postojeca Nacionalna i univerzitetska biblioteka predstavlja za svaku normalnu drzavu i otmete je iz saka penzionera Ovcine koji ju je privatizovao evo vec dvadeseta godina.
Pozurite, izgradite da Ismet Ovcina moze u penziju.
Kome knjige? Pola države na drogama!
Još da studenti ostave kojekakve skripte i da počnu čitat i učit iz knjiga.
Lijepo..
Hvala Saudiskoj Arabiji na grantu za ovaj prelijepi projekat